TV Preporuke dana – Nedjelja 24.11.

nedjelja, 24. studenog 2019.

Nedjeljna večer donosi niz odličnih hitova novijeg datuma

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 24.11.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:10 sati
Nakon što je žiri odabrao TOP 40 natjecatelja, ove nedjelje kreću emisije uživo, odnosno polufinalne emisije u kojima će se odabrani kandidati boriti za glavnu nagradu od 200 tisuća kuna te laskavu titulu pobjednika sedme sezone Supertalenta!

Jamestown, HTV 2 u 22 sata
Farlowov i Redwickov prijezir prema ženama sve više raste, a kada nadarenu Verity optuže da je vještica, Jocelyn će iskoristiti svu svoju prepredenost kako bi pomogla prijateljici.

FILMOVI

Drakula: Neispričana priča, RTL 2 u 20 sati
Za razliku od mnogobrojnih prethodnika koji su u središte stavljali vampirski svijet Vlada III rođenog u Transilvaniji 1431., akcijski spektakl upoznaje nas s događajima koji su prethodili njegovom prelasku na tamnu stranu. Ljubav prema najbližima, teška pozicija tijekom turskih osvajanja te odluka koju je morao donijeti glavne su teme ovog atraktivnog filma s odličnom glumačkom postavom koji donosi potpuno nove detalje o životu popularnog književnog lika oko kojeg se i danas lome koplja da li je zaista postojao ili je samo plod mašte Brama Stokera.

Brzi i žestoki 5, RTL u 20:10 sati
Brian i Mia Toretto izvukli su Doma iz zatvora i prešli brojne granice kako bi izbjegli vlastima. U Rio De Janeriu su napokon stjerani u kut, ali moraju dovršiti posao koji će im osigurati slobodu. Dok okupljaju elitni tim za utrke, prijeti im sukob s korumpiranim poslovnim čovjekom koji ih želi mrtve. Na tragu im je i federalni agent Luke Hobbs, koji nikad ne promašuje svoju metu.

Ubojstvo u Bijeloj kući, Doma TV u 21:55 sati
Detektiv washingtonskog Odjela za umorstva, Harlan Regis (Wesley Snipes), pozvan je u Bijelu kuću da istraži ubojstvo jedne od djelatnica. No svađalački nastrojeni predvodnik tajne službe, Nick Spikings (Daniel Benzali), ne dozvoljava Regisu slobodno kretanje i pokušava ga svim silama udaljiti sa slučaja. Nepokolebljivi Regis nastavlja istragu zajedno s britkom agenticom Ninom Chance (Diane Lane), a tragovi sve pouzdanije vode do vrha...

Max Payne, RTL u 22:50 sati
Agent za suzbijanje droga, Max Payne (Mark Wahlberg), čija je obitelj pobijena u mračnoj zavjeri i profesionalna ubojica, Mona Sax (Mila Kunis), željna osvetiti smrt svoje sestre, udružuju se kako bi riješili niz ubojstava u New Yorku. Dvojac će u njihovoj istrazi pokušati zaustaviti i policija i mafija, ali i nemilosrdna moćna korporacija.

Kuća sreće, Nova TV u 23:15 sati
Urnebesni Will Ferrell i Amy Poehler kao Scott i Kate naći će se u nezavidnoj situaciji kada shvate da im je kćer primljena na fakultet, a oni nemaju novac za njeno školovanje. Scott nagovori svoje prijatelje da organiziraju ilegalni casino u svom podrumu kako bi zaradili novac!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti