TV Preporuke dana – Subota 23.11.

subota, 23. studenog 2019.

Subotnja večer ponovno donosi odlične filmove u udarnom terminu

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 23.11.

SERIJE / EMISIJE

Zla krv, HTV 2 u 21:45 sati
Nakon što je autom udarila Franka, Cat se nemalo iznenadi kad Jim preuzme odgovornost za nesreću. No ona i dalje želi dokazati da joj je otac lažljivac, u čemu joj pomaže Barry pa njih dvoje pokušavaju razjasniti okolnosti u kojima je prije dvadeset godina umro Barryjev otac Eddie. Cat smatra da je stradao u zločinu za koji okrivljava Jima. No uto se otkriva istina o Eddiejevoj smrti pa se Barry mora suočiti s činjenicama o vlastitu ocu.

Zvijezde pod hipnozom, Nova TV u 22:25 sati 

FILMOVI

U tuđoj koži, Doma TV u 19:55 sati
Illeana Scott (Angelina Jolie) članica je FBI-ja i vrhunska profesionalka poznat po tome što se, prilikom rada na slučajevima, često koristi i neustaljenim, riskantnim metodama koje se uvijek pokažu učinkovitima. Bivši je kolega pozove u Montréal raditi na zagonetnom slučaju serijskog ubojice Martina Ashera za kojega se smatra da je tijekom dva desetljeća ubio nekoliko ljudi u Sjedinjenim Državama.

Red 2: Umirovljeni, naoružani i iznimno opasni, RTL 2 u 20 sati
CIA-in umirovljeni tajni agent Frank Moses okuplja svoj nevjerojatni tim operativaca u svjetskoj potrazi za nestalom smrtonosnom napravom nove generacije koja može promijeniti raspodjelu svjetske moći. Kako bi u tome uspjeli, morati će se suočiti sa vojskom nesmiljenih ubojica, nemilosrdnih terorista i vladinih dužnosnika žednih moći, koji se žele dočepati tehnološki naprednog super oružja. Misija odvodi Franka i njegovu šaroliku skupinu u Pariz, London i Moskvu.

Legenda o Tarzanu, Nova TV u 20:10 sati
Prošlo je mnogo godina otkako je Lord Greystoke, nekada poznat kao Tarzan, napustio afričku džunglu. Greystoke već duže vrijeme živi u civilizaciji sa svojom suprugom Jane. Kada dobije poziv da se vrati u Kongo kao trgovački izaslanik, ponovno se ujedinjuje sa starim prijateljima. Avantura počinje u trenutku kada shvati da je samo obični pijun u smrtonosnoj igri pohlepe i osvete koju je osmislio belgijski kapetan Leon Rom.

Specijalni izvještaj, HTV 1 u u 21:50 sati
U 2054. godini čovječanstvo je doseglo toliku razinu tehnološkog razvoja da može rekreirati ljudske snove koristeći kompjutere i monitore koji ih pretvaraju u holograme.Nakon što John Anderton (Tom Cruise) izgubi sina, kako bi spriječio da drugi dožive istu bol pridružuje se specijalnome policijskom timu koji kriminalce hvata prije nego što počine ubojstvo. Jednog dana, međutim, Johnov se život okreće naglavačke kada mediji imaju viziju kako ubija čovjeka kojega ni ne poznaje.

U tuđoj koži, RTL u 22 sata
Mitch i Dave su od djetinjstva najbolji prijatelji. Danas je Dave prezaposleni odvjetnik, pravi obiteljski čovjek i otac troje djece, a Mitch je sam i još uvijek dječački neodgovoran tip bez obaveza. Za Mitcha, Dave ima sve, suprugu, djecu koja ga obožavaju i odlično plaćen posao. Dave bi pak dao sve za malo mira i život bez stresa kakvog vodi Mitch. Nakon jednog izlaska i pijanke, momci se sljedeće jutro bude svaki u tuđoj koži… i otkrivaju da priželjkivani život onog drugog nije baš onakav kakvog su zamišljali.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti