Stigao trailer za "Cats", internet podijeljen

srijeda, 20. studenog 2019.

Uz pomoć najnovije tehnologije glumci vrlo uvjerljivo izgledaju kao ljudi-mačke

Foto: YouTube

Studio Universal objavio je prvi puni trailer za Cats koji pokazuje svu raskoš moderne tehnologije.

Slavni mjuzikl Andrewa Lloyda Webbera uključuje velike zvijezde kao što su Jennifer Hudson, Taylor Swift, James Corden, Rebel Wilson, Ian McKellen i Jason Derulo u režiji Toma Hoopera (Les Miserables, Kraljev govor), a radnja prati pleme mačaka koje se zove Jellicles u noći u kojoj izvode poseban ples i biraju jednu od njih koja će otputovati do Heavisidea Layera i dobiti novi život.

Kad je film predstavljen prvom najavom internet je već tada bio iznenađen zbog vizualnih efekata, a ovaj video samo donosi još više plesa, drame, krzna i teatra. Trailer je tako podijelio internet, dok su neki oduševljeni, drugima su ljudi-mačke prilično neobični.

Webberov mjuzikl godinama se izvodio u Londonu i na Broadwayu pa je tako najduže prikazivan mjuzikl u oba kazališta. Mjuzikl je preveden na više jezika i igran je diljem svijeta, a zanimljivo jest kako je zbog svoje neobične tematike prvo odbio mnoge investitore da bi se na kraju mjuzikl pokazao kao apsolutni hit. Webber je inspiraciju za mjuzikl pronašao u poeziji i kratkim pričama T. S.-a Eliota.

Cats u kina dolaze 20. prosinca, isti dan kad i Disneyev Star Wars: The Rise of Skywalker.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti