Premijera nove HBO Europe serije "Spavači"

subota, 16. studenog 2019.

Cijela sezona će biti dostupna na HBO GO-u 17.11., a prve dvije epizode će istog dana biti prikazane na HBO-u 3 u 21h

Foto: HBO

Premijera nove češke špijunske drame iz HBO Europe produkcije Spavači (Bez Vedomi, aka. The Sleepers) će biti 17. studenoga, na 30. godišnjicu Baršunaste revolucije, kada će cijela sezona biti dostupna u HBO GO ponudi. Prve dvije epizode će istog dana biti prikazane na HBO 3 kanalu u 21.00h.

Godina je 1989. Marie je profesionalna violinistica koja je sa svojim suprugom disidentom Viktorom pobjegla iz totalitarne Čehoslovačke u Englesku prije 12 g. Ali sad je u zraku nada. Marie želi iskoristiti promjene da opet vidi obitelj nakon svih tih godina. Ali ubrzo nakon povratka u Prag postaje jasno da je napravila fatalnu pogrešku. Viktor nestaje u dramatičnim okolnostima. Je li još živ? Što god bilo, Marie mora saznati što mu se dogodilo. Ali što ako nije spremna za istinu? Jer ispada da ona nije jedina koja traži Viktora. Tajne službe nekoliko različitih zemalja također ga pokušavaju pronaći. Vrijeme istječe jer se pad Željezne zavjese bliži.

Šestodijelnu seriju režirao je međunarodno priznati redatelj Ivan Zachariáš (Pustinja), a u glavnim ulogama su Tatiana Pauhofová (Gorući grm), Martin Hofmann, Martin Myšička, Jan Vlasák i David Nykl. Scenarij potpisuje Ondrej Gabriel, a kao konzultanti su angažirani H. K. Melton, svjetski poznati stručnjak za špijunsku tehnologiju, i Daniel Povolny, ekspert za uređaje koje je koristila čehoslovačka tajna služba. Producenti za HBO Europe su Tereza Polachova i Steve Matthews.

Do kraja godine gledatelje očekuju premijere još tri HBO Europe serije – cijela treća sezona rumunjske serije Sjene (Umbre) stiže na HBO GO 20. studenoga, dok treća sezona poljske hit serije Čopor (Wataha) dolazi 6. prosinca. Nova serija u HBO Europe produkciji iz Španjolske, Ljubav za sladokusce (Foodie Love), također će imati premijeru u prosincu.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti