Novi SF s Chrisom Prattom dobio datum premijere

srijeda, 13. studenog 2019.

"The Tomorrow War" bi se u kinima trebao naći 25.12.2020., a Pratt je objavio prvu službenu fotografiju

Foto: Instagram

Sljedećeg Božića nas u kinima očekuje novi SF s Chrisom Prattom u glavnoj ulozi kojem će ovo biti prvi projekt na kojem sudjeluje i kao producent.

Film The Tomorrow War studija Paramount donedavno se vodio pod nazivom Ghost Draft, a nakon novog naziva stigao je i datum premijere i to 25. prosinac sljedeće godine. Snimanje je počelo početkom rujna u Atlanti i na Islandu, a film režira Chris McKay prema scenariju Zacha Deana dok se u ostalim ulogama nalaze Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, J.K. Simmons i Mary Lynn Rajskub.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli chris pratt (@prattprattpratt)

The Tomorrow War je smješten u bliskoj budućnosti, a u fokusu je rat na koji su ljudi prisiljeni protiv izvanzemaljskih snaga koji su napali Zemlju. Jedini spas mogao bi biti kod znanstvenika (Pratt) koji ima neobičnu sposobnost uplitanja u prošlost.

Na Božić sljedeće godina u kinima bi se trebala naći Universalova povijesna drama News of the World u kojoj glavnu ulogu ima Tom Hanks tako da Prattov SF ima zahtjevnog protivnika na dan otvaranja.

Pratta bismo 2021. godine trebali gledati u trećim Čuvarima galaksije koji se nalaze u pred-produkciji i u kojoj će ponoviti svoju ulogu Star-Lorda te u Jurskom svijetu 3 koji je zasad tek najavljen.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti