Novi "Terminator" došao tek do 200 milijuna dolara

ponedjeljak, 11. studenog 2019.

Film nije ostvario neki uspjeh iako u njemu opet surađuju Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger i James Cameron

Foto: YouTube

Filmu Terminator: Mračna sudbina baš i ne ide onako kako si je James Cameron zamislio.

Najnoviji Terminator koji je trebao biti početak nove trilogije te koji je direktan i jedini pravi nastavak na Terminator 2 iz 1991. godine nije baš privukao gledatelje, a time ni zaradio koliko se od njega očekivalo.

Od četvrtka, 7. studenog, film se može pogledati na 99% međunarodnih tržišta i dosad je ukupno u cijelom svijetu zaradio skoro 200 milijuna dolara što je daleko od 450 milijuna koliko je potrebno da zarada bude na nuli. Prema trenutnim brojkama i kritikama film će ostati prilično razočarenje za Paramount, Skydance i Disney tako da se ne treba previše nadati nastavku.

Serijal se ovim Mračnom sudbinom vraća svojim korijenima pa tako u glavnim ulogama imamo Lindu Hamilton i Arnolda Schwarzeneggera koji pomažu terminatorici Grace (Mackenzie Davis) štititi Dani (Natalia Reyes), koja je najnovija prijetnja Skynetu.

Mračna sudbina u hrvatskim kinima igra od 31. listopada i kod nas je ostvario odličan uspjeh. Naime prema podacima Blitza film je u prvom vikendu prikazivanja u hrvatskim kinima pogledalo 15 400 gledatelja, sa zaradom od 582 687 kn, čime je ostvareno najbolje otvaranje Terminator franšize kod nas.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti