TV Preporuke dana – Petak 8.11.

petak, 08. studenog 2019.

Današnja večer donosi nekoliko dobrih serija i filmova

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 8.11.

SERIJE / EMISIJE

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 21:15 sati
Luka saznaje da zaposlenici firme nisu dobili plaće, konfrontira oca i želi dati otkaz, no šokira se kad mu Karlo hladno odvrati da će direktorsko mjesto preuzeti Saša. Julija pokušava razgovarati s nervoznim Lukom, ali on gubi kontrolu te konfrontira Tamaru. Intimnom razgovoru Tamare i Luke svjedoči Irena. Maja je zaboravila na Valentinin rođendan, no umjesto da se posveti prijateljici, ona je i dalje privučena Antom koji dolazi u gostionu.

Raskid, HTV 2 u 22:15 sati
Hannah se nađe rastrgana kad se Nathan i Christie sukobe u emocijama nabijenoj brakorazvodnoj parnici koja uključuje zakon o oplodnji i vlasništvo nad zamrznutim embrijima.

FILMOVI

21, HTV 1 u 20:05 sati
Inspiriran istinitom pričom, ovaj je film je priča o najbistrijim mladim umovima u zemlji – i kako su 'počistili' milijune dolara iz Las Vegasa. Ben Campbell (Sturgess) je sramežljiv, no briljantan student M.I.T.-a koji, u manjku novca za školarinu, odgovor za svoje probleme pronalazi u kartanju. Pozivaju ga da se pridruži grupi najtalentiranijih studenata koji svaki vikend putuju u Las Vegas, naoružani lažnim ispravama i znanjem kako okrenuti šanse na kartaškim stolovima u svoju korist.

Marinac iznad zakona 4, RTL u 21:15 sati
Carter, koji sada radi u privatnom sektoru, mora zaštititi lijepu zviždačicu od plaćenika koje je korumpirani vojni opskrbljivač poslao da je ubiju, zajedno s bilo kime tko im stane na put.

Čudo s Hudsona, Nova TV u 22:20 sati
15. siječnja 2009. godine, svijet je svjedočio "Čudu na Hudsonu" kada je pilot "Sully" Sullenberger uspio spasiti živote 155 putnika aviona, kojim je upravljao. Zrakoplov US Airwaysa na letu 1549 poletio je iz newyorške zračne luke LaGuardia za Charlotte u Sjevernoj Karolini, ali je ubrzo nakon polijetanja pilot javio kontroli leta da se zrakoplov sudario s jatom divljih gusaka, što je izazvalo požar u najmanje jednom od motora. Pilot Sullenberger je tada odlučio sletjeti na rijeku Hudson, a putnici su kasnije pričali kako je zrakoplov glatko sletio na površinu vode i ostao plutati jer su zrakoplovu bili ugašeni motori.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti