Zločesti dečki zauvijek - zajedno u vožnji, zajedno u smrti

subota, 09. studenog 2019.

Objavljen je novi trailer za dugoočekivani nastavak kultnog filma o omiljenim zločestim dečkima

Zločesti dečki Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) vratili su se kako bi još jednom, po posljednji put, u zajedničkoj akciji na svoj osebujni zločesti način kriminalce strpali tamo gdje im je i mjesto – iza rešetaka.

Riječ je o filmu Zločesti dečki zauvijek koji je savršena kombinacija akcije i humora koja će nam ove zime uzburkati krv u žilama.

Dugo očekivani nastavak kultnog filma o omiljenim zločestim dečkima vraća nam se ovog siječnja na velika platna a hoće li ovaj drugi nastavak opravdati slavu svojih prethodnika provjerite u najnovijem traileru filma koji je upravo objavljen.

Ovaj put naši zločesti dečki jesu nešto stariji ali su jednako ludi i opaki. Iako Marcus (Martin Lawrence) svom dugogodišnjem partneru Mikeu (Will Smith) najavljuje skorašnji odlazak u mirovinu, jer vrijeme mu je, Mike ga nagovora na još jednu ludu misiju. Njih dvojica sada, po posljednji put kao zločesti dečki, odlaze na još jednu ludu vožnju borbe protiv kriminalaca, urota, prevara ali i lošeg humora. Jer oni su - Zločesti dečki zauvijek.

Film Zločesti dečki s glavnim glumcima Willom Smithom i Martinom Lawrenceom izašao je davne 1995. godine i oduševio publiku diljem svijeta sjajnim spojem akcije i komedije. Film je Smitha i Lawrencea lansirao na popis najvećih holivudskih imena, a obojici je to tada bilo prvo pojavljivanje na filmskom platnu. Drugi dio, snimljen 2003. godine, ostvario je još veći uspjeh te je i film i glumce lansirao na vrhove ljestvica.

Nakon dugih 15 godina fanovi će napokon doći na svoje uživajući gledajući omiljene zločeste dečke u još jednoj fantastičnoj akciji.

Zločesti dečki zauvijek u kinima od 16. siječnja!

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >