Zadnja sezona "Lucifera" stiže u dva dijela

četvrtak, 31. listopada 2019.

Fanovi sad čekaju ne jedan datum premijere, već dva datuma

Foto: YouTube

Serija Lucifer završit će sa svojom petom sezonom, a sudeći prema najnovijim vijestima iz Netflixa ovaj će streaming servis posljednju sezonu rastegnuti na dva dijela.

Glavna zvijezda serije Tom Ellis ovu je vijest otkrio u emisiji The Kelly Clarkson Show pa sada znamo da će postojati Lucifer 5A i Lucifer 5B. "Peta sezona bit će podijeljena na dva dijela. Netflix će objaviti prvih osam epizoda nakon čega će biti mala stanka, a onda će objaviti drugih osam epizoda", rekao je.

Iako je Ellis rado podijelio ovu sretnu vijest s obožavateljima ipak nije otkrio niti kad otprilike možemo očekivati zadnju sezonu tako da je to još tajna. Netflix je još u lipnju seriji dao još jednu sezonu kad je rečeno da je očekujemo tijekom 2020. godine, a sad čekamo ne jedan datum premijere, već dva datuma. Zadnja sezona trebala je imati 10 epizoda kao i prethodna, ali su krajem srpnja odlučili dodati još 6 epizoda što je razveselilo fanove.

Četvrta sezona Lucifera puštena je na Netflix 5. svibnja ove godine, skoro godinu dana nakon što ju je pokupio od Fox-a koji ju je otkazao nakon tri sezone. Četvrta sezona je nakon desete epizode završila prilično neizvjesno tako da fanovi jedva čekaju nastavak.

Uz odličnog Ellisa kao Lucifera u ostalim ulogama su Lauren German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Aimee Garcia, Rachael Harris, Inbar Lavi i Graham McTavish.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti