Premijera nove HBO serije "Njegova mračna građa"

subota, 02. studenog 2019.

Serija rađena prema bestseler trilogiji Philipa Pullmana 4.11. stiže na HBO GO

Adaptacija istoimene nagrađivane trilogije Philipa Pullmana koja se smatra modernim remek-djelom maštovite fikcije, nova HBO serija Njegova mračna građa (His Dark Materials) imat će premijeru 4. studenoga na HBO GO-u.

U utorak, 5. studenoga gledatelje očekuje i premijera na HBO kanalu u 20.00h. Nove epizode bit će emitirane na HBO-u utorkom u istom terminu, a dan ranije će dolaziti u HBO GO ponudu.

Serija prati prate Lyru (Dafne Keen), naizgled običnu, ali hrabru mladu ženu iz drugog svijeta. Lyrina potraga za otetim prijateljem otkriva mračnu zavjeru koja uključuje ukradenu djecu i pretvara se u potragu za poimanjem misterioznog fenomena zvanog Prašina. Dok putuje svjetovima, uključujući i onaj koji nam je poznat, Lyra upozna odlučnog i odvažnog dječaka po imenu Will. Zajedno susreću izvanredna bića i opasne tajne, a sudbine i živih i mrtvih u njihovim su rukama.

Uz Dafne Keen u glavnoj ulozi, u seriji glume i Ruth Wilson (dobitnica Zlatnog globusa za ulogu u seriji Preljub), Lin-Manuel Miranda (dobitnik Tony nagrade za mjuzikl Hamilton), James McAvoy, Clarke Peters, James Cosmo, Anne-Marie Duff, Will Keen i Ariyon Bakare.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti