TV Preporuke dana – Subota 19.10.

subota, 19. listopada 2019.

Subotnja večer donosi dvije nove emisije te nekoliko odličnih filmova

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 19.10.

SERIJE / EMISIJE

Život na vagi, RTL u 20 sati
U novoj sezoni upoznat ćemo 16 novih kandidata, a oni u prosjeku teže 157 kilograma što ih čini najtežima dosad! Četvrta sezona emisije neće imati samo nove kandidate, nego i dva nova trenera, Maju Ćustić i Edina Mehmedovića, magistre kineziologije koji će pomoći kandidatima u potpunosti promijeniti dosadašnji način života zbog kojeg su došli do pretilosti i izloženosti raznim bolestima.

Zvijezde pod hipnozom, Nova TV u 20:10 sati
Prije gostovanja u emisiji svi su bili testirani na podložnost hipnozi i u studio će doći već hipnotizirani. No, vidjet ćemo i one zvijezde koje se još nisu odlučile isprobati hipnozu na vlastitoj koži. Jedno je sigurno – svi će se dobro zabaviti, a između ostalih ove subote u stanju hipnoze vidjet ćemo pjevačicu Ivanu Banfić i pjevača Ricarda Luquea.

Isto nebo, HTV 2 u 22:55 sati
Lars se posluži lukavstvom te iznenadi Sabine i cijelu njezinu obitelj u njihovom domu. Njezin otac Howard poziva ga da gleda s njima utakmicu legendarnog njemačkog nogometnog kupa. Potajice stišće šake ispod stola kad Istočna Njemačka neočekivano pobijedi i kreće na ispunjenje svoje misije. Prvo želi osvojiti simpatije i povjerenje svih prisutnih, čak i Howardovo.

FILMOVI

Mamac, Doma TV u 19:55 sati
Osvajač Oscara za portretiranje legendarnog Raya Charlesa, Jamie Foxx, zvijezda je ove kriminalističke komedije o sitnom prevarantu kojega FBI iskoristi kako bi se dočepao većih zvjerki. Nekada je bio samo lopovčić, a sada je mamac!

Na rubu, RTL 2 u 20 sati
Pred nama je napeti triler o odlučnom muškarcu koji je spreman na sve kako bi se osvetio čovjeku koji mu je uništio život. Bivši zatvorenik na samom vrhu Manhattanskog nebodera prijeti da će se baciti. S namjerom da ga spasi, s njim razgovara policijska psihologica, ni ne sluteći da dok stoji na samom rubu muškarac koordinira najveću pljačku dijamanata ikad…

Crni labud, HTV 1 u u 22:15 sati
Darren Aronofsky predstavlja svoje novo nezaboravno remek-djelo. Riječ je o psihološkom trileru smještenom u baletni svijet New Yorka u kojem se Nina (Portman) odjednom pronađe u moru opasnih intriga koje nastaju dolaskom njezinog novog rivala (Kunis). Uz redatelja-vizionara kakav je Aronofsky, nesumnjivo je da gledatelja očekuje uzbudljivo i, ponekad, zastrašujuće filmsko putovanje...

Black Panther, Nova TV u u 22:20 sati
Marvelov film Black Panther prati T'Challu koji se nakon smrti svog oca, kralja Wakande, vraća kući u zatvorenu, tehnički naprednu afričku državu kako bi zasjeo na prijestolje i postao novim kraljem. Ali tad se ponovo javi stari neprijatelj, a TChallin je karakter kralja i Black Panthera stavljen na kušnju kad se uvuče u strašan sukob zbog kojeg je ugrožen opstanak Wakande i cijelog svijeta.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti