Sprema se nastavak animiranog filma "Obitelj Addams" za listopad 2021.

četvrtak, 17. listopada 2019.

Priča o nesvakidašnjoj obitelji s prikazivanjem je počela u Americi dok u ostatak stiže 31.10.

Foto: YouTube

Animirani film Obitelj Addams protekli je vikend počeo s prikazivanjem u Americi gdje je ostvario start s oko 30 milijuna dolara što je bilo dovoljno da se počinje planirati nastavak.

Deadline vijest donosi od pouzdanog izvora prema kojem je studio MGM počeo raditi na nastavku koji bi se u kinima trebao naći 22. listopada 2021. godine. Obitelj Addams protekli se vikend našla na drugom mjestu gledanosti u Americi (ispod nenadmašnog Jokera), a krajem mjeseca kreće osvajati kina u ostatku svijeta. U MGM-u su za početak prikazivanja očekivali do 25 milijuna dolara zarade tako da je ovo odličan uspjeh.

Režiju animiranog filma potpisuju Conrad Vernon i Greg Tiernan, a riječ je o animiranoj adaptaciji klasičnog horor sitcom-a iz 1960-ih godina o jednoj zbilja neobičnoj i zastrašujućoj obitelji. Serija je originalno nastala prema stripovima karikaturista Charlesa Addamsa iz novina New Yorker u kojem su izlazili od 1938. sve do njegove smrti 1988. godine.

Osim navedene serije koja se prikazivala od 1964. do 1966. godine, likovi su dobili i svoj mjuzikl na Broadwayu te dva igrana filma u režiji Barryja Sonnenfelda: Obitelj Adams iz 1991. i Obitelj Adams 2 iz 1993. godine u kojima su glavne uloge ostvarili redom odlični Raul Julia, Anjelica Huston, Christopher Lloyd, Christina Ricci i Jimmy Workman.

U najnovijoj adaptaciji obitelj Addams se seli u predgrađe zbog čega se moraju nekako priviknuti na moderan život. U originalnoj verziji glasove su posudili Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloe Moretz, Finn Wolfhard, Nick Kroll, Snoop Dogg, Bette Midler i Allison Janney.

Obitelj Addams u hrvatskim kinima gledajte od 31. listopada i to u sinkroniziranoj verziji u kojoj su glasove među ostalim posudili Ozren Grabarić, Jasna Bilušić, Mila Elegović, Klara Uglješić, Eva Biljan, Nikola Čiča i Dražen Bratulić.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti