Jennifer Aniston skoro srušila Instagram svojom prvom objavom

četvrtak, 17. listopada 2019.

Nakon godina izbjegavanja društvenih mreža, Aniston je sve iznenadila objavom na kojoj su njezini kolege iz "Prijatelja"

Foto: Instagram

Jennifer Aniston odlučila je otvoriti svoj Instagram račun i to tako da joj na prvoj fotografiji društvo prave petero kolega iz omiljene serije Prijatelji.

Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matthew Perry, David Schwimmer i Matt LeBlanc tako su privremeno srušili njezin profil na Instagramu koji je u vrlo kratkom roku prikupio preko 11 milijuna pratitelja. Fotografiju Prijatelja lajkalo je preko 12 milijuna ljudi. Omiljenoj Prijateljici ubrzo su se javili prijatelji i kolege i napisali joj kako im je drago da se pridružila ovoj društvenoj mreži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Sad već kultnu seriju Prijatelji NBC je premijerno počeo emitirati 22. rujna 1994. godine pa je tako prije 3 tjedna serija proslavila svoju 25. obljetnicu. Obožavatelji se i dan danas nadaju da će se popularna ekipa ponovno okupiti, a nedavno je Aniston u intervjuu za Variety o tome rekla: "Ovisi. Još nismo svi zajedno sjeli i razgovarali o tome. No, bismo li htjeli ponovno raditi zajedno? Da. Bilo bi jako zabavno. Makar nekoliko epizoda. Možda je ipak bolje da ostane onako kako je serija završila, moguće da nikad nećemo saznati."

Kad je riječ o društvenim mrežama, Aniston smatra da one jako utječu na mentalno zdravlje, pogotovo kod djece, te da bi se trebala ukinuti mogućnost lajka i komentara: "Srozala se kvaliteta mentalnog zdravlja, znate li da je to zbog društvenih mreža? Sve zbog neprestanih usporedbi, vole li me, ne vole, jesam li dovoljno dobar. Danas je teško biti klinac bez dovoljno lajkova. Rado bih da to ukinu, da maknu mogućnost komentara pa da se trolovi maknu s interneta."

U čast 25. godišnjice od premijere serije Prijatelji pjevačica Meghan Trainor snimila je svoju verziju i dan danas pamtljive uvodne pjesme I'll Be There For You.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti