Za nestrpljive: još jedan trailer za "Snježno kraljevstvo 2"

utorak, 15. listopada 2019.

Nastavak velikog animiranog hita iz 2013. godine u kina dolazi 21.11.

Foto: YouTube

Disney UK je objavio novi međunarodni trailer za dugoočekivani nastavak animiranog hita Snježno kraljevstvo iz 2013. godine koji otkriva neke nove scene.

Budući da animirani film u kina stiže za malo više od mjesec dana iz Disneyja su krenuli s pojačanim marketingom. Iako smo vidjeli već nekoliko najava za Snježno kraljevstvo 2, za one znatiželjne i nestrpljive dobro će doći još jedna nova u kojoj mogu vidjeti još malo Elsine čarolije. U ovom filmu Elsa, Anna, Kristoff, Olaf i Sven odlaze na putovanje u kojem moraju otkriti kako i zašto Elsa ima moći koje ima, a sve kako bi spasili Arendell...

Prije dva tjedna Disney je objavio i dva videa s kojima je najavio nove pjesme koje bi mogle osvojiti svijet, te puni popis pjesama koje će se naći na soundtracku animiranog filma.

Režiju nastavka ponovno potpisuju Chris Buck i Jennifer Lee koja je napisala scenarij s Allison Schroeder. U originalnoj verziji glasove su posudili Idina Menzel, Kristen Bell, Josh Gad, Jonathan Groff, Santino Fontana, Alfred Molina, Evan Rachel Wood, Martha Plimpton, Rachel Matthews, Sterling K. Brown i Jason Ritter.

Snježno kraljevstvo 2 u hrvatska kina stiže 21. studenog.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti