Treća sezona reality serije 'Prebrzi vozači'

nedjelja, 13. listopada 2019.

Prijetnja za neposlušne vozače - treća sezona reality serije stiže na male ekrane Doma TV-a

Na ekrane Doma TV-a od nedjelje, 13. listopada kreće treća sezona uzbudljive reality serije Prebrzi vozači. Novi susreti policajaca s neposlušnim vozačima očekuju gledatelje i u trećoj sezoni, a zanimljivih avantura neće nedostajati.

Prebrzi vozači uzbudljiva je reality serija koja prati dogodovštine policajaca na ulicama od Kalifornije do Kanzasa. Policajci se susreću s brojnim opasnostima i teškoćama dok love neposlušne vozače, a svaki nastavak osigurava pregršt zanimljivih avantura. Brza i nesmotrena vožnja, vozači koji ne nose pojas te vožnja pod utjecajem alkohola samo su neke od opasnosti s kojima se ovi policajci susreću iz dana u dan.

U trećoj sezoni u Los Angelesu djevojka po imenu Shabz momcima daje sumnjive savjete. Zatim policajac Sahr zaustavi navijače Michigana koji su protuzakonito skrenuli. Tu je i ludi motociklist koji pokušava pobjeći policiji, a otkriva se i što se dogodilo s jednim od najzanimljivijih brzih vozača iz prošle sezone.

U New Jerseyju dvije djevojke zaposlene u jednom klubu vrte stražnjicama nasred ulice nakon što ih je policajac Weir zaustavio zbog prebrze vožnje. Zatim u Laguni upoznaju studenta kojemu matematika nije jača strana, a prate i brzog vozača iz Altadene kojeg će zaustaviti zbog jurnjave u kasino. Tu je i jedan brzi vozač koji se u Marylandu utrkuje s najdražim mu policajcem.

Uzbudljivu reality seriju Prebrzi vozači ne propustite pratiti od nedjelje 13. listopada u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >