TV Preporuke dana – Nedjelja 6.10.

nedjelja, 06. listopada 2019.

Večeras vas opet čekaju odlični filmovi starijeg i novijeg datuma

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 6.10.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:10 sati
Show koji osvaja srca gledatelja, u sedmoj sezoni vraća se na Novu TV, a ove godine gledatelje očekuje mnoštvo atraktivnih točaka i talentiranih natjecatelja koji će se boriti za titulu sedmog hrvatskog Supertalenta.

Medici: Gospodari Firence, HTV 2 u 23 sata
Obitelj Medici bježi na selo kako bi izbjegla zarazu, no Marco ostaje u Firenci kako bi istražio obitelj Coronu, za koju se čini da je bila umiješana u Giovannijevu smrt. Ubrzo nakon što provali u njihovu kuću i ustanovi da su svi pomrli od kuge, Marco ugleda neke ljude kako rastavljaju kupolu.

FILMOVI

Istinite laži, Doma TV u 19:55 sati
Henry Tasker (Arnold Schwarzenegger) je radoholičar i prodavač kompjutera koji zanemaruje svoju ženu Helen (Jamie Lee Curtis), pravnu tajnicu. Simon (Bill Paxton) zavađa Helen pričama da je tajni agent, a zapravo je prodavač automobila. Henry sumnja da ga Helen vara, pa šalje nekoliko prijatelja da je otmu. Helen tada saznaje da je njen muž Henry zapravo tajni agent koji radi za tajnu službu koja se zove Omega Sector…

Tražen, RTL 2 u 20 sati
Wes ima 25 godina i osjeća se kao najjadnije stvorenje na planeti. Šef ga "ubija u pojam", djevojke ga ignoriraju, i svi su sigurni da iz njega nikada neće biti ništa, ali onda upoznaje djevojku imenom Fox. Nakon što mu ubiju oca, Fox ga regrutira u tajno bratstvo ubojica. Wes se sprema za osvetu i u bratstvu uči osloboditi svoje moći. Uz genijalne učitelje on dobiva snagu o kakvoj je oduvijek sanjao.

Na kraju dana, HTV 2 u 20:45 sati
Doba je drugog svjetskog rata. Na imanju britanskog lorda Darlingtona (J. Fox) radi besprijekorni batler James Stevens (A. Hopkins). Stevens je posve odan svojoj dužnosti i svom poslodavcu, nikad ne pokazuje vlastite osjećaje, ne izražava svoje osobno mišljenje ni o čemu niti ima ikakve osobne potrebe. Tako je savršen u svom poslu da se čini kako i nema ljudske slabosti.

Savršena formula, RTL u 21:55 sati
Bradley Cooper glumi stereotipnog pisca čiji se život mijenja u trenutku kad počne konzumirati tajnu supstancu. Ona oslobađa sve potencijale njegovog mozga, dajući mu nevjerojatne sposobnosti. Život mu pretvara u uspjeh za uspjehom, ali počinje se nazirati i tamna strane priče savršena formula ipak ima svojih mana, a misteriozni ubojice prate svaki njegov trag.

Skrivena ljepota, Nova TV u 22:45 sati
Kada uspješnog njujorškog marketinškog stručnjaka zadesi velika tragedija, on se u potpunosti povlači iz svoga dotadašnjeg života, a njegovi kolege smisle plan kako da se suoči sa tugom koju osjeća.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti