Novi kulinarski show "Kuhan i pečen" od večeras na malim ekranima!

utorak, 08. listopada 2019.

Format prema ideji svjetski proslavljenog kuhara Jamieja Olivera gledajte utorkom, srijedom i četvrtkom oko 20h na HTV 2

Foto: HRT

Večeras počinje nova kulinarska emisija Kuhan i pečen u kojoj sudjeluju kuhari amateri – ljudi koji svakodnevno kuhaju, znaju kuhati, vole hranu i eksperimentiranje namirnicama i različitim kulinarskim tehnikama.

Utorkom, srijedom i četvrtkom na Drugom programu prikazivat će se kulinarski show koji se temelji na izvornom formatu koji je osmislio Fresh One Productions Jamieja Olivera, a distribuira ga BBC Studios.

Kuharima-amaterima natjecanju pomažu vrsni profesionalci, na gastro sceni prepoznati i cijenjeni chefovi: David Skoko, Mate Janković, Anita Margić, Ivana Bekavac, Ivan Erak i Christian Misirača. Zadnju riječ ima sudac Tom Gretić, jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih hrvatskih kuhara. Voditeljica emisije je Ana Vučak Veljača.

Cilj je emisije razriješiti svakodnevnu dilemu onih koji užurbano žive. Što skuhati kad nemamo puno vremena i kako kombinirati namirnice koje već imamo u smočnici i hladnjaku?

Natjecatelji i chefovi pokazat će kako brzo spraviti jednostavna jela sa svježim sastojcima, baš ono što nam treba svaki dan u vlastitoj kuhinji kad smo ograničeni vremenom i često bez ideje.

Prvu epizodu kulinarske emisije Kuhan i pečen pogledajte večeras u 20:05 sati na HTV 2.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti