Aaron Paul je Jesse Pinkman u novom traileru za nastavak serije "Breaking Bad"

utorak, 24. rujna 2019.

Film "El Camino: A Breaking Bad Movie" prvi put prikazuje Pinkmana i donosi mrvice o radnji

Foto: YouTube

Tijekom prešutne borbe Netflixa i HBO-a na dodjelama nagrade Emmy u nedjelju poznati streaming servis izbacio je novi trailer za tajanstveni film El Camino: A Breaking Bad Movie u kojem možemo vidjeti omiljeno lice.

Aaron Paul vraća se u ulozi Jesseja Pinkmana u filmu u kojem se radnja nastavlja na događaje s kraja omiljene serije Breaking Bad. Pinkmana vidimo u autu u kojem se nalazi nakon bijega iz zatočeništva, a na radiju sluša vijesti o neviđenom pokolju koji se dogodio i na čijem je mjestu nesreće nađeno 9 tijela. Nastavak je to na kraj serije u kojem Walter White (Bryan Cranston) odlazi u samoubilačku misiju u kojoj je na lukav način pobio svoje neprijatelje, ali i sebe. Neki fanovi se i dalje nadaju da ipak nije mrtav jer se spominje kako policija traži jednu odbjeglu osobu s mjesta nesreće.

Svi ostali detalji se drže u tajnosti, naslov filma i okvirnu radnju smo saznali u kolovozu kad je Netflix slučajno objavio to dvoje. Smatra se da je to bio samo odličan marketinški trik jer smo nakon toga dobili prvi teaser u kojem smo mogli vidjeti Skinny Petea (Charles Baker), još jedan poznati lik iz serije.

Tvorac serije Vince Gilligan napisao je scenarij i režirao film, a uz Paula i Bakera znamo da će se u filmu pojaviti i Matt Jones (Badger) što je potvrdio sam Gilligan.

El Camino: A Breaking Bad Movie na Netflix stiže 11. listopada kad će i zaigrati u odabranim kinima u SAD-u uključujući New York, Los Angeles, Chicago i Albuquerque. El Camino će biti prikazan i na AMC-u, mreži na kojoj je serija emitirana, ali tek početkom sljedeće godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti