Jamie Bell i Michael B. Jordan u adaptaciji romana "Without Remorse"

četvrtak, 19. rujna 2019.

Dvojac će se opet naći zajedno na filmu nakon "Fantastične četvorke" i to u adaptaciji romana iz svijeta Jacka Ryana

Foto: YouTube

Jamie Bell u završnim je pregovorima da se pridruži Michaelu B. Jordanu u Paramountovoj adaptaciji romana Toma Clancyja Without Remorse, smještenog u svijet vrhunskog agenta Jacka Ryana.

Stefano Sollima režirat će film prema scenariju Taylora Sheridana s kojim je radio na filmu Sicario 2: Rat bez pravila. Otprije je poznato da će Jordan zaigrati časnika Johna Clarka poznatog i kao John Terrence Kelly, bivšeg Navy SEAL-ovca koji radi za CIA-u. Bell bi trebao glumiti Roberta Rittera, zamjenika direktora operacija u CIA-i koji je među važnijim likovima u Clancyjevom svijetu i pomoći će regrutirati Kellyja u CIA-u. Ritter se pojavljuje u više romana, uključujući i Neposrednu opasnost kojeg je Paramount 1994. godine ekranizirao te u kojem Jacka Ryana glumi Harrison Ford.

Paramount planira pokrenuti novu franšizu o Johnu Clarku u kojem će ga glumiti Jordan tako da je u planu i film Rainbow Six koji s produkcijom kreće do kraja godine. Clark se pojavljuje u 17 Clancyjevih romana počevši od 1988. godine (The Cardinal of the Kremlin), a iako se čini kao sekundarni lik koji tek pomaže analistu CIA-e Jacku Ryanu upravo je s romanom Without Remorse dospio u centar pažnje sa svojom pričom i o tome kako je počeo raditi za CIA-u.

Without Remorse u kinima očekujemo 18.9.2020. dok se za Rainbow Six još ne zna okviran datum. Jamie Bell i Michael B. Jordan već su se našli zajedno na filmu i to u novoj verziji Fantastične četvorke iz 2015. godine (Ben Grimm/The Thing i Johnny Storm/The Human Torch) koja je prilično loše prošla kod kritike i publike.

Amazon Prime prikazao je prvu sezonu serije Tom Clancy's Jack Ryan u kojoj glavnu ulogu ima John Krasinski, a drugu sezonu očekujemo 1. studenog.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti