Priprema se nastavak serije "Školsko zvono"

srijeda, 18. rujna 2019.

Nekad popularna tinejdžerska serija "Saved by the Bell" dobit će nastavak s nekim glumcima iz originala

Foto: YouTube

Zack Morris kao guverner Kalifornije?

Nije novost da nam NBCUniversal priprema svoj streaming servis prikladno nazvan Peacock, ali je novost koju seriju žele oživiti. Riječ je o nekad popularnoj tinejdžerskoj humorističnoj seriji Saved by the Bell koja je kod nas prevedena kao Školsko zvono, a Mario Lopez i Elizabeth Berkley iz originalne serije vratit će se u nastavku.

Scenaristica i izvršna producentica je već angažirana i riječ je o Tracey Wigfield, a među izvršnim producentima nalaze se Peter Engel i Franco Bario koju su radili na originalu te na njihovim spin off serijama The College Years i The New Class.

Kratak opis radnje glasi: Neki učenici ostali su bez srednje škole jer je novi kalifornijski guverner Zack Morris odlučio zatvoriti nekoliko njih zbog nikakve isplativosti. Učenici su dobili premještaj u neke od najboljih škola u državi, a među njima su i klinci iz njegove nekadašnje škole Bayside High.

Morrisa je u originalu glumio Mark-Paul Gosselaar pa fanovi očekuju da će ga vidjeti i u nastavku, a to još nije sto posto sigurno. Naime, zasad se samo zna da se Lopez i Berkley vraćaju, a s ostatkom originalne ekipe još se pregovara.

Lopeza smo gledali kao simpatičnog sportaša A.C.-a Slatera dok je Berkley glumila pametnu Jessie Spano, a njih dvoje bili su ljubavni par. Osim njih pratili smo i njihove prijatelje Zacka Morrisa, Samuela "Screecha" Powersa (Dustin Diamond), Lisu Turtle (Lark Voorhies) i Kelly Kapowski (Tiffani-Amber Thiessen).

Universal i Peacock ostatak detalja drže u tajnosti. Streaming servis će postati dostupan u travnju 2020. s 15 tisuća sati sadržaja, a cijena još nije poznata.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti