Jane Lynch i Cyndi Lauper rade seriju u stilu "Zlatnih djevojaka"

ponedjeljak, 16. rujna 2019.

Netflix planira humorističnu seriju koja će podsjećati na "Zlatne djevojke" s kraja 1980-ih koje su imale ogromnu popularnost

Foto: Facebook

Komičarku Jane Lynch i glazbenu ikonu 1980-ih Cyndi Lauper gledat ćemo u novoj komediji koja stiže na Netlix!

Nakon dodjele Creative Arts Emmyja Lynch je slučajno izletilo da će ona i Lauper glumiti u novoj humorističnoj seriji koja će biti svojevrsne Zlatne djevojke za moderno vrijeme. Od srpnja znamo da će njih dvije surađivati s komičarkom i scenaristicom Carol Leifer (Seinfeld) samo se nije znalo na čemu će raditi i za koju mrežu. Naime, Leifer je tad na svom Facebooku objavila da radi na polusatnoj humorističnoj seriji s Lynch i Lauper i da tek treba vidjeti o čemu će točno biti riječ.

Lynch je na Emmyjima izjavila da su prezentirali svoju seriju Netflixu koji ju je onda i kupio: "Ne znam smijem li to uopće reći, ali u seriji smo ja i Cyndi Lauper! Vidjet ćemo!" S obzirom na informacije otprije, nije bilo teško zaključiti o čemu je točno riječ pa je dodala detalje o radnji: "Glumimo same sebe sa 60 i 65 godina i tražimo novi glumački angažman, a nikad nismo imale muževe i djecu. U seriji će biti još dvoje ljudi koje nismo odabrali, ali sve u svemu bit će to Zlatne djevojke za današnje doba."

Lynch je na Emmyjima osvojila nagradu za gostujuću ulogu u humorističnoj seriji (The Marvelous Mrs. Maisel), a mnogi je najbolje pamte po ulozi Sue Sylvester u seriji Glee. Lauper je redovito gostovala u serijama Lud za tobom, Kosti i sad u novoj verziji legendarne akcijske krimi serije Magnum P.I. u kojoj glavnu ulogu ima Jay Hernandez.

Netflix se još nije službeno oglasio o ovome. Prisjetite se naslovne špice za legendarne Zlatne djevojke!

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti