CineStar TV Premiere 1: Peaky Blinders III

ponedjeljak, 09. rujna 2019.

Od ponedjeljka 9. rujna ne propustite pogledati treću sezonu hvaljene serije, u terminu od 21:00h na CineStar TV Premiere 1

 

PEAKY BLINDERS IIIVelika Britanija, 2015., 55 min.
Režija: Tim Mielants
Uloge: Cillian Murphy, Paul Anderson, Helen Mccrory, Joe Cole
Kategorija: Drama, Kriminalistički

Treća sezona britanske serije Peaky Blinders, dobitnice nagrade BAFTA, vraća se na male ekrane 9. rujna na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

Nova sezona donosi nam šest epizoda, a smještena je dvije godine nakon druge sezone. Obitelj Shelby odlučila je proširiti svoj lokalni utjecaj van Birminghama, a uz internacionalne tendencije dolaze nove opasnosti, novi protivnici, puno sumnje, nedoumica i nesigurnosti. Iako je Tommy obećao Grace kako izlazi iz kriminalnog miljea kako bi brinuo o svojoj obitelji, čini se da će se njegovo obećanje ubrzo izjaloviti.

Peaky Blinders III, ep. 1

Dan je dugoočekivanog vjenčanja Thomasa Shelbyja. Tajanstveni posjetilac ugrozi cijelu obitelj Shelby, i Tommy se nađe u mreži intriga tako smrtonosnima kao ništa s čim se ikada prije susreo.

Treća sezona Peaky Blindersa prikazivat će se od ponedjeljka do četvrtka, s početkom 9. rujna u 21:00 sat na CineStar TV Premiere 1 kanalu. Više o seriji saznajte na CineStar TV Channels stranici

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >