Serija "Watchmen" konačno dobila datum premijere

četvrtak, 05. rujna 2019.

Dugo očekivana serija svoju će premijeru konačno imati 20.10. na HBO kanalu

Foto: YouTube

HBO je konačno objavio datum premijere za dugo očekivanu seriju Watchmen u režiji Damona Lindelofa.

Premijera serije bit će u nedjelju, 20. listopada u 21 sat u SAD-u, a tjedan nakon premijere u 22 sata prikazivat će se šesta i posljednja sezona Silicijske doline tako da HBO ima jake adute za taj dan.

Dramska serija se temelji na poznatom stripovima Alana Moorea iz 1980-ih, a u HBO-u su seriju ovako opisali: Serija Watchmen je smještena u alternativnu povijest u kojoj se maskirani osvetnici tretiraju kao kriminalci, a serija će prigrliti nostalgiju istoimenog originalnog revolucionarnog stripa dok će istovremeno pokušati biti svoja.

Još uvijek se ne zna u kojem će točno smjeru ići serija osim što se zna da neće direktno prepričati stripove te da će radnja biti smještena oko 30 godina kasnije. Redatelj Lindelof još je u srpnju izjavio da se neće uplitati i mijenjati događaje iz stripova te da nam nisu pripremili nikakav reboot. Prema svemu sudeći, trebamo čekati sredinu listopada kad ćemo vidjeti o čemu se točno radi.

Režiju prve epizode potpisuje Nicole Kassell prema Lindelofovom scenariju. U Watchmenu glume Jeremy Irons, Regina King, Jean Smart, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Adelaide Clemens, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers, Dylan Schombing, Lily Rose Smith i Adelynn Spoon.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti