Mark Rylance u filmu "The Trial of the Chicago 7"

utorak, 03. rujna 2019.

Rylance se pridružuje glumačkoj postavi koju predvode Eddie Redmayne, Seth Rogen, Sacha Baron Cohen i Joseph Gordon-Levitt

Oskarovac Mark Rylance i četverostruki dobitnik Tonyja Frank Langella, pridružili su se već zavidnoj ekipi filma The Trial of the Chicago 7, istinite kriminalističke drame.

Eddie Redmayne, Seth Rogen, Sacha Baron Cohen, Joseph Gordon-Levitt, Jonathan Majors i Alex Sharp već su dio dugoočekivanog filma, koji donosi priču o ozloglašenih Chicago 7.

Ovih sedam okrivljenika našli su se na sudu u rujnu 1969. Godine, nakon što su optuženi za urotu, poticanje na pobunu i druge prekršaje vezane uz protivljenje Vijetnamskom ratu i proteste koji su se odvijali u Chicagu tijekom Demokratske nacionalne konvencije 1968. godine.

Rylance će se naći u ulozi Williama Kuntslera, odvjetnika koji ih je branio, dok će Langella glumiti Juliusa Hoffmana, suca koji je predsjedao tim suđenjem. Redmayne se nalazi u ulozi Toma Haydena, anti-ratnog aktivista i borca za ljudska prava koji je bio jedan od Chicago 7 i poslije oženio Jane Fondu.

Aaron Sorkin će režirati film prema vlastitom scenariju. Film bi sa snimanjem trebao krenuti ovog listopada, a datum izlaska još nije određen.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti