YouTube Originals postaju dostupni svima

srijeda, 21. kolovoza 2019.

Premium korisnici YouTubea uživat će u boljoj kvaliteti sadržaja bez oglasa, ali će sadržaj biti dostupan i onima koji ne plaćaju

YouTube će ispuniti svoje obećanje i besplatno dati YouTube Originals svima! Ovog rujna YouTube Originals serije i filmovi kao što su Cobra Kai, Impulse, Step Up: High Water, Mind Field, Foursome i drugi, postat će dostupni i korisnicima koji ništa ne plaćaju.

Prošle je godine YouTube obećao kako će svoje originalne serije, koje su trenutno dostupne isključivo Premium korisnicima, učiniti dostupnima i korisnicima koji ne plaćaju, u sklopu programskog sadržaja s oglasima.

Premium korisnici i dalje će gledati sve bez oglasa te će imati neposredan pristup svakoj epizodi nove sezone serije. Također će imati pristup redateljskim verzijama i bonus scenama. Obični korisnici morat će čekati izlazak svake epizode u tjednim intervalima.

Još krajem prošle godine najavili su kako se planiraju usmjeriti na originalni sadržaj, ali više i na reality projekte svojih YouTube zvijezda i drugih poznatih i slavnih. "Ova sljedeća faza naše originalne strategije proširit će publiku našim YouTube Originals tvorcima i ponuditi oglašivačima nevjerojatan sadržaj koji će doći do YouTube generacije.", najavili su.

Sve YouTube Originals originalne serije, filmovi i događaji bit će dostupni široj publici od 24. rujna ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti