Martin Freeman se vraća u "Black Pantheru 2"

utorak, 20. kolovoza 2019.

Iako još nema službenih vijesti o novom nastavku filma "Black Panther", Freeman očekuje povratak svog lika

Iako još čekamo službenu potvrdu o Marvelovog šefa Kevina Feigea na njihovom službenom panelu sljedećeg mjeseca, već sada znamo kako će Ryan Coogler napraviti željno iščekivani nastavak hita Black Panther iz 2018. godine.

Ništa još nije poznato o nastavku, ali Martin Freeman, koji je glumio Everetta K. Rossa, navodno bi se trebao vratiti u nastavku.

"Koliko ja znam vratit ću se.", rekao je Freeman u razgovoru s novinarima Collidera: "Koliko ja znam, bit će još jedan Black Panther film. To je ono što je meni poznato. No kada bi se to trebalo dogoditi ne znam."

Iako ta izjava ne zvuči skroz službeno, s obzirom na to koliko iz Marvela dobivamo malo detalja o nadolazećim projektima, ovo je velika vijest.

Lik CIA operativca Everetta Rossa u Marvelovim se filmovima pojavio u filmu Kapetan Amerika: Građanski rat. U malo se većoj ulozi našao u Black Pantheru, gdje je bio ozlijeđen te ga je spasila Shuri (Letitia Wright). Ross je zatim pomogao T'Challi (Chadwick Boseman) i njegovim snagama da pobijede Killmongera (Michael B. Jordan).

Za sada još ne znamo kada bi nastavak Black Panthera mogao stići u kina, ali ga ne očekujemo prije 2022. godine, s obzirom na nedavno objavljenu Fazu 4, u kojoj se on ne nalazi.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti