"Endeavour - Mladi Morse" dobio zeleno svjetlo za osmu sezonu

ponedjeljak, 19. kolovoza 2019.

Kako je počelo snimanje sedme sezone popularne kriminalističke serije, tako je odobrena još jedna sezona

Obožavatelji serije Endeavour - Mladi Morse oduševit će najnovije vijesti: ne samo da je počelo snimanje sedme sezone, već je stigla i potvrda o snimanju osme sezone!

ITV je objavio kako je popularna detektivska drama upravo u fazi snimanja, a ujedno su objavili vijesti kako su dali zeleno svjetlo za osmu sezonu, koja će na male ekrane stići 2021. godine.

Nadolazeća sedma sezona sastojat će se od tri nova, povezana igrana filma. Shaun Evans reprizirat će svoju naslovnu ulogu, dok će Roger Allam ponovno biti inspektor Fred Thursday.

Uz njih u novoj se sezoni vraćaju Anton Lesser kao Reginald Bright, Sean Rigby kao Jim Strange, James Bradshaw kao dr. Max Debryn, Abigail Thaw kao Dorothea Frazil, Caroline O'Neill kao Win Thursday i Sara Vickers kao Joan Thursday.

Nova trilogija filmova donosi nam Endeavoura i njegove kolege koji ulaze u novo desetljeće i doba promjene. S novom, 1970. godinom, normalan red se vratio, a tim se ponovno ujedinio te je načelnik Bright ponovno glavni. Međutim, događaji protekle godine ostavili su trag i nova će sezona na kušnju staviti stara prijateljstva, a stvoriti neke nove odnose.

Snažna poveznica bit će okosnica tri filma, a sedma sezona će Endeavourov moralni kompas dovesti do točke pucanja, kako u privatnom tako i u poslovnom životu.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti