Premijera nove humoristične HBO serije "Obitelj pravednika"

nedjelja, 18. kolovoza 2019.

Danny McBride vraća se na HBO humorističnom serijom koja će premijeru imati 19.8. na HBO GO-u, kao i na HBO kanalu u 21h

Foto: HBO

Danny McBride (Zamjenici, Prolazna slava) vraća se na HBO humorističnom serijom Obitelj pravednika (The Righteous Gemstones), koja će premijeru imati 19. kolovoza na HBO GO-u, kao i na HBO kanalu u 21 sat. Prva epizoda trajat će sat vremena, dok će svaka sljedeća trajati pola sata.

Serija prati svjetski poznatu televangelističku obitelji s dugom tradicijom devijantnosti, pohlepe i dobrotvornog rada – sve u ime Isusa Krista. McBride će glumiti glavni lik Jesseja Gemstonea, koji sebe smatra osobenjakom među propovjednicima preuzevši ono što je njegov otac Eli Gemstone (John Goodman) izgradio i proširivši to za moderniju publiku.

Glumačka postava, uz Dannyja McBridea i Johna Goodmana, također uključuje Edi Patterson kao Jessejevu sestru Judy; Cassidy Freeman kao Jessejevu ženu Amber; Tonyja Cavalera kao bivšeg sotonista Keefea Chambersa, kojega je spasio Jessejev mlađi brat Kelvin (Adam Devine); Tima Baltza kao Judyna zaručnika B. J.-a; i Grega Alana Williamsa kao Martina Imarija, konzervativnoga Kenijca i Elijevu desnu ruku.

Autor i scenarist ove devetodijelne serije je Danny McBride, koji je uz Jody Hilla i Davida Gordona Greena istovremeno redatelj i izvršni producent. Među izvršnim producentima su i John Carcieri, Jeff Fradley i Brandon James.

Sve sezone serija Zamjenici i Prolazna slava s Dannyjem McBrideom u glavnoj ulozi možete pogledati odmah putem online video streaming usluge HBO GO.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti