Jamie Dornan uz Aleca Baldwina i Christiana Slatera u seriji "Dr. Death"

utorak, 13. kolovoza 2019.

Stiže jeziva priča prema istinitom događaju o neurokirurgu koji je ubijao i sakatio svoje pacijente

Foto: YouTube

Zvijezda filmova 50 nijansi sive i serije Pad Jamie Dornan glumit će u limitiranoj dramskoj seriji Dr. Death uz Aleca Baldwina i Christiana Slatera.

Dramska serija temelji se prema istoimenom podcastu koji je u 6 epizoda obradio slučaj neurokirurga Christophera Duntscha koji je postao poznat pod nadimkom Dr. D i Dr. Death zbog zloupotrebe svog posla koja je rezultirala smrću i sakaćenju nekoliko pacijenata dok je on radio u raznim bolnicama u Dallasu. Duntsch je 2017. godine osuđen na doživotnu kaznu zatvora (s mogućnošću pomilovanja 2045.) zbog sakaćenja jednog pacijenta iako je bio optužen za sakaćenje njih četvero te za ubojstvo dvoje pacijenata.

Dornan će se naći u ulozi Christophera Duntscha, mladog, karizmatičnog i briljantnog liječnika iz Dallasa koji je otvorio uspješnu neurokiruršku praksu. Odnosno bila je uspješna dok pacijenti iz nje nisu počeli izlaziti trajno osakaćeni ili nisu više nikad izašli. Baldwin i Slater će glumiti dvojicu kirurga Roberta Hendersona i Randalla Kirbyja kojima situacija s Duntschom postane sumnjiva pa ga žele zaustaviti uz pomoć mladog pomoćnika okružnog tužitelja.

Seriju Dr. Death će producirati Universal Content Productions koji su već sad počeli tražiti potencijalne mreže ili streaming servise koji bi otkupili prava na prikazivanje. Izvori kažu da je interes za ovu seriju velik, ponajviše jer se radi o seriji koja će se snimati prema istinitom događaju koji je 2017. godine privukao velik interes javnosti.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti