"Hobbs i Shaw" drže prvo mjesto u kinima

ponedjeljak, 12. kolovoza 2019.

Spin off "Brzih i žestokih" tek je dva tjedna u kinima, a već je ostvario solidnu zaradu

Foto: YouTube

Neki su mu predviđali propast, neki uspjeh. Prema dosadašnjim brojkama, čini se da je spin off popularne franšize Brzi i žestoki ostvario sasvim solidan uspjeh.

Hobbs i Shaw i drugi tjedan prikazivanja nalaze se na prvom mjestu gledanosti u kinima diljem svijeta te sad broji zaradu od oko 108 milijuna dolara u Sjevernoj Americi te još 224 milijuna dolara u ostatku svijeta. Ova uzbudljiva oktanska avantura treba nastaviti u ovom smjeru kako bi opravdala budžet od 200 milijuna dolara. Protekli vikend film je predstavljen na pet novih tržišta, a čeka se 23. kolovoz kad Hobbs i Shaw stiže u Kinu u kojoj je ogroman interes za ovaj film.

Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge iz Brzi i žestoki filmova kao Hobbs i Shaw, dvojac koji se ne može smisliti ni pod koju cijenu. No, morat će pomiriti svoje razlike kad u pitanje dođe nešto puno veće i od njih samih, a to je sudbina cijelog svijeta. U ostalim ulogama su Idris Elba kao opaki negativac Brixton, Vanessa Kirby, Helen Mirren, Eiza Gonzálezm, Eddie Marsan, Eliana Sua, Cliff Curtis, Lori Pelenise Tuisano, John Tui i drugi. U filmu se pojavljuje nekoliko velikih glumačkih faca u manjim cameo ulogama.

Deveti film u originalnoj franšizi u kinima očekujemo 22. svibnja 2020. godine, a ostavljena je i mogućnost nastavka Hobbsa i Shawa.

Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw igraju i u hrvatskim kinima.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti