Jedanaesta sezona serije "Kosti" od 14. kolovoza

nedjelja, 11. kolovoza 2019.

U jedanaestoj sezoni Booth i Brennan vode potpuno drugačiji život no taj obiteljska idila kratkog je vijeka

Od srijede, 14. kolovoza Doma TV na male ekrane donosi jedanaestu sezonu hit serije Kosti u kojoj Booth i Brennan vode potpuno drugačiji život nakon što su donijeli odluku da će dati otkaz i fokusirati se na život u kojem nisu okruženi smrću. No njihova ideja savršenog života ubrzo se pretvara u nešto sasvim suprotno kada Booth tajanstveno nestane, a Brennan je prisiljena uključiti se u forenzičku analizu ostataka.

S dolaskom kraja desete sezone Booth i Brennan osjećali su danak dugih 10 godina okruženosti smrću i tugom. Čak su i radosne vijesti o Brennaninoj trudnoći ubrzo postale gorke jer je Booth podlegao svojoj ovisnosti o kocki, dovevši Brennan i ostatak obitelji u opasnost. Do završnice sezone Booth i Brennan uspijevaju se ponovno ujediniti kao par, donijevši zajedno odluku da će dati otkaz na poslu i krenuti ispočetka s fokusom na život, a ne smrt.

Jedanaesta sezona nastavlja se šest mjeseci kasnije. Booth, Brennan, njihova kći Christine i nova beba tobože vode život iz snova, daleko od života ispunjenog ubojstvima, koji su ostavili za sobom. No slučaj tijesno osobno povezan s parom tjera Brennan da se uključi u forenzičku analizu ostataka, a Booth tajanstveno nestane, što pokrene FBI na istragu o njegovoj lokaciji, koju vodi agentica Grace Miller.

U jedanaestoj sezoni Booth radi kao instruktor slobodnjak za FBI, pa si sam organizira vrijeme i može vidjeti djecu kad god poželi, a jednoga jutra odlazi na sat obuke. U međuvremenu, Cam nikako da nađe zamjenu za Brennan kao glavnu forenzičnu antropologinju; Arastoo uskače, a Hodgins i Angela nagovaraju je da ga zaposli na puno vrijeme. Kad u jednom zapaljenom kombiju pronađu izgorjela tijela, a za jedan od kostura zalijepljen pištolj, pokaže se da pištolj pripada Boothu. Booth je tajanstveno nestao, a struktura kostura odgovara njegovoj.

Jedanaestu sezonu pratite od 14. kolovoza na ekranima Doma TV-a.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti