Gdje se skrivaju novi kandidati "Života na vagi"?

subota, 10. kolovoza 2019.

Izolirani od gradske vreve i stresa: Otkrivamo gdje se skrivaju kandidati nove sezone "Života na vagi"

Smještena u malom mjestu Marušići, u blizini Grižana, u pitoresknoj Vinodolskoj dolini koja neodoljivo podsjeća na Toskanu, prelijepa starinska kuća iz 19. stoljeća, zvana Mali Pariz, postaje novi dom 18-ero kandidata četvrte sezone showa Život na vagi.

Pristupom temeljenim na zdravlju organizma, na fizičkoj te mentalnoj razini, uz slogan ''u zdravom tijelu zdrav duh'', kandidati će svoje zdravstvene probleme i prekomjernu težinu ovaj put rješavati u okolini koja se razlikuje od prethodnih lokacija.

Grižane su izolirane od gradske vreve i zagađenog zraka, a mjesto od davnina slovi kao područje najbolje kombinacije planinskog i morskog zraka, što je izuzetno povoljno za osobe sklone bolestima dišnog sustava. Osim što će kandidati tako uživati u blagodatima prirode te vježbati u unutarnjoj teretani, koristiti mogu i vanjsku teretanu s pogledom na more. U sklopu kompleksa u kojem se nalaze, uz budno oko trenera Maje Ćustić i Edina Mehmedovića te nutricionistice Martine Linarić, na raspolaganju će imati i bazen od 60 metara kvadratnih.

Naziv Mali Pariz potječe iz davnina jer se nekada samo mjesto Marušići upravo tako zvalo. Kuća u kojoj će boraviti 18-ero kandidata izgrađena je još davne 1896. te se s čitavim okolišem prostire na površini od 1450 metara kvadratnih dok je sama površina smještajnog objekta 320 kvadrata. A budući da su u primorskom kraju, u novoj sezoni kandidati će vježbati i na plažama duž sjevernog Jadrana, penjati se na Platak, živjeti u šumi i od šume, učiti od Hrvatske gorske službe spašavanja, suočiti se sa starim kandidatima i izazovima kakve do sada gledatelji nisu imali prilike vidjeti.

Tko su novi kandidati četvrte sezone showa Život na vagi, doznajte ove jeseni na RTL-u!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti