Taika Waititi planira novi film

četvrtak, 08. kolovoza 2019.

Prije nego se primi redateljske palice novog "Thora" popularni redatelj primit će se adaptacije dokumentarca "Next Goal Wins"

Foto: PR Photos

Na ovogodišnjem Comic-Conu Marvel je potvrdio kako će se scenarist i redatelj Taika Waititi vratiti u redateljsku fotelju filma Thor: Love and Thunder, a sada doznajemo kako u međuvremenu planira napraviti još jedan film!

Deadline prenosi kako će najnoviji film novozelandskog redatelja biti adaptacija dokumentarnog filma Next Goal Wins iz 2014. godine.

Priča prati nizozemskog trenera Thomasa Rongena, koji uzima popriličan zalogaj kada odluči pretvoriti nogometni tim Američke Samoe iz vječitih gubitnika u pobjednike.

Andy Serkis i njegov tim iz Imaginariuma, preuzeli su prava na dokumentarac Mikea Bretta i Stevea Jamisona još 2015. godine, a sada su napokon postigli dogovor s Waititijem za režiju. Cilj im je početi snimati film kroz narednih par mjeseci, prije nego počne produkcija novog Thora, koji se u kinima očekuje u studenom 2021. godine.

No, prije jednog i drugog, željno iščekujemo film Jojo Rabbit, koji također potpisuje Waititi te u njemu glumi Adolfa Hitlera. Film bi u kina treba stići krajem prosinca ove ili početkom siječnja sljedeće godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti