Gemma Chan ipak u Marvelovom filmu "The Eternals"

srijeda, 07. kolovoza 2019.

Chan smo gledali kao Minn-Ervu u "Kapetanici Marvel" no zasad se ne zna hoće li se naći u istoj ulozi

Foto: YouTube

Gemma Chan u završnim je pregovorima za ulogu u Marvelovom filmu The Eternals za koji već znamo da će okupiti velike glumačke face.

Chan se tako pridružila Angelini Jolie, Richardu Maddenu, Brianu Tyreeu Henryju, Salmi Hayek i Kumailu Nanjianiju. Ranije ove godine Chan smo već gledali u jednom drugom Marvelovom filmu, Kapetanici Marvel, u kojem je imala ulogu Minn-Erve, no ne zna se hoće li imati istu ulogu u novom filmu.

Neki izvori navode da je riječ o sasvim novoj ulozi što bi bila novost da jedna glumica igra dva različita lika u Marvel Cinematic Universeu.

The Eternals se također snima prema stripu koji je 1967. godine napravio Jack Kirby čija je radnja smještena milijunima godina u prošlost kad su kozmička bića Celestialsi eksperimentirali na ljudima kako bi napravili super bića. Iz tih eksperimenata su nastali super snažni Eternalsi i negativci Devianti, a te dvije skupine su neprestano u sukobu.

The Eternals će režirati Chloe Zhao prema scenariju Matthewa i Ryana Firpa, a 25. film u Marvel Cinematic Universeu u kinima se očekuje 6. studenog sljedeće godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti