Izabran glavni glumac nove serije iz svijeta "Živih mrtvaca"

srijeda, 07. kolovoza 2019.

Treća serija na male ekrane stiže tijekom sljedeće godine, a u planu su i 3 TV filma o Ricku Grimesu

Foto: PR Photos

Uskoro stiže treća serija iz svijeta Živih mrtvaca, a AMC je za nju konačno odabrao glavnog glumca.

Nico Tortorella bit će glavna zvijezda serija koja će se fokusirati na prvu generaciju klinaca koji rastu tijekom zombi apokalipse. Tortorella će se naći u ulozi Felixa, čovjeka od riječi koji se ne boji boriti za tuđu sigurnost. Trenutno ga možemo gledati u seriji Mlađa u kojoj će nastaviti glumiti unatoč angažmanu za novi spin off Živih mrtvaca. Gledali smo ga i u serijama The Following i Make It or Break It.

Nova serija iz svijeta Živih mrtvaca još nema službeni naziv, a pridružila se sad već po mnogima kultnoj originalnoj seriji Živi mrtvaci koja ulazi u 10. sezonu i prvom spin off-u Fear the Walking Dead koji je nedavno dobio šestu sezonu. AMC, uz ove tri serije, u planu ima i tri TV filma koji će se baviti Rickom Grimesom kojeg će glumiti Andrew Lincoln. Serija istoimenih stripova koji su poslužili kao predložak za seriju nedavno su završiti i to nakon skoro dva desetljeća.

Autori nove serije su Scott Gimple i Matt Negrete koji rade i na originalu. U seriji su uloge već ranije dobili Alexa Mansour, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Annet Mahendru i Aliyah Royale. Produkcija uskoro počinje u Virginiji, a AMC premijeru planira tijekom sljedeće godine. Prva sezona će imati 10 epizoda.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >