"Venom 2" ima redatelja!

utorak, 06. kolovoza 2019.

Nakon dugog nagađanja i poluskrivenih poruka Toma Hardyja, napokon znamo da će redateljsku palicu nastavka "Venoma" preuzeti Andy Serkis

Foto: PR Photos

Nedavno su internetom počele kružiti glasine kako se čak tri redatelja nalaze u užem krugu za preuzimanje redateljske palice prvog nastavka filma Venom.

Andy Serkis, Travis Knight i Rupert Wyatt bili su kandidati za tu poziciju, a danas i službeno znamo kako će u redateljskoj fotelji filma Venom 2 sjediti Andy Serkis!

Tom Hardy, zvijezda filma koji je bila apsolutni hit prošle godine, već je putem društvenih mreža dao naslutiti kako će Serkis biti novi redatelj Venoma, ali su sve te objave promptno bile obrisane. Sada napokon imamo službenu potvrdu od samog Serkisa.

Originalni film režirao je Ruben Fleischer, ali on za nastavak trenutno nema vremena jer radi na novom Zombielandu.

Radnju novog filma za sada još ne znamo, ali očekujemo da će nastaviti pratiti (ne)zgode novinara Eddieja Brocka (Hardy) i vanzemaljskog simbiota koji mu istovremeno daje velike moći i malo odgovornosti. U nastavku očekujemo priču koja će se vrtjeti između Venoma i Cletusa Kasadyja aka Carnagea, koje smo vidjeli na samom kraju prvog filma, a kojeg utjelovljuje Woody Harrelson.

Za nastavak očekujemo i povratak Michelle Williams, a film bi se u kinima trebao naći u listopadu sljedeće godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti