TV Preporuke dana – Subota 3.8.

subota, 03. kolovoza 2019.

Za subotnju večer smo izdvojili velike filmske hitove starijeg i novijeg datuma

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 3.8.

SERIJE / EMISIJE

Dobra žena, HTV 2 u 21 sat
Diane je u nedoumici kad se nađe u situaciji da sudjeluje u polemici oko parnice između zagovaratelja za pravo žene na izbor i protivnika pobačaja kako bi zadržala važnoga klijenta kojeg zastupa odvjetnik Ethan Carver. Alicia i Lucca očajnički traže nove klijente te pokušavaju oteti klijente Louisu Canningu.

Tim osvetnika, RTL 2 u 22:40 sati
Američka televizijska akcijska dramska serija donosi nam peteročlani tim ljudi koji čine lopov, grifter, haker i stručnjak za pronalaženje podataka. Predvođeni bivšim istražiteljem osiguranja, Nathanom Fordom, oni koriste svoje vještine u borbi protiv korporativnih i vladinih nepravdi čije su žrtve obični građani.

FILMOVI

U srcu mora, Doma TV u 19:55 sati
Smještena u 1820. godinu radnja filma prepričava slijed događaja u kojima se našao brod Essex i njegova posada nakon što su krenuli u potragu za velikim bijelim kitom. Nevjerojatnu pustolovinu kojoj je prošao, po prvi puta u pero mladome piscu diktira jedini preživjeli s toga puta četrdeset godina kasnije.

Pepeljuga, RTL u 20 sati
Pepeljuga je bila svojevrsna zadnja prilika za Disney da napravi novi uspješni animirani film jer nisu imali nijedan još od Snjeguljice i sedam patuljaka iz 1937. godine. Pepeljuga je postala takav hit na kino blagajnama da im je osigurala financije za cijelo desetljeće, a proglašena je 5. najpopularnijim filmom 1951. godine.

Tajni život Waltera Mittyja, RTL u 21:25 sati
U filmu kojeg i režira, Ben Stiller glumi naizgled običnog čovjeka koji dane provodi u uredu i vodi dosadan život. Walter bijeg od svog jednoličnog života pronalazi u svijetu mašte gdje proživljava najčudesnije avanture. Međutim, kada postane izgledno da će on i kolegica koja mu se sviđa izgubiti posao, sanjar Walter kreće u pravu životnu avanturu koja će biti čudesnija od bilo čega što je mogao zamisliti: uzima stvari u svoje ruke i postaje čovjekom kakav je oduvijek želio biti.

Zločesti dečki, Nova TV u 21:40 sati
Stotinu milijuna dolara konfisciranog heroina upravo je oteto iz policije. Nekoć najveći uspjeh detektiva Mikea Lowreya i Marcusa Burnetta, nestala droga pretvorila se u prijetnju ukidanja Odjela za narkotike u Mijamiju. Kad ih istraga ugrozi, zločinci kidnapiraju jedinu svjedokinju - prelijepu policijsku doušnicu i blisku prijateljicu detektivskog dvojca. Dvojac kreće u akciju...

James Bond: Dr. No, Doma TV u 22 sata
Tajni agent James Bond je lik iz romana Iana Fleminga. Prvi filmski Bond bio je Sean Connery koji je u vrijeme snimanja prvog Bonda bio praktički nepoznat glumac. Filmovi o Bondu učinili su ga zvijezdom. Ovaj film režirao je britanski redatelj Terence Young koji je i prije tog filma režirao niz zabavnih akcijskih filmova.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti