HRT prikazuje novu uzbudljivu dramsku seriju "Riviera"

ponedjeljak, 05. kolovoza 2019.

Ambiciozni emocionalni triler vodi nas na francusku rivijeru, u luksuzni svijet ultrabogataša

Hrvatska radiotelevizija od četvrtka, 8. kolovoza na svom Prvom programu u terminu od 23:30 sati započinje s prikazivanjem nove dramske serije Riviera u deset nastavaka.

Radnja serija smještena je na francuskoj rivijeri, a prati život američke kustosice Georgine Clios i moralni pad koji ona doživi nakon nasilne smrti muža, milijardera Constantinea Cliosa.

U svojoj intimnoj odiseji spoznaje koliko je malo toga zapravo znala o suprugu i upoznaje mračni svijet korupcije i organiziranog zločina koji vrebaju u pozadini života superbogataša.

Nastojeći doznati istinu o smrti svojeg supruga, Georgina biva uvučena u svijet  laži, prijevara i zločina.

Autor ovog ambicioznog emocionalnog trilera čija je radnja smještena u luksuzni svijet ultrabogataša je Neil Jordan, dobitnik Oscara za originalni scenarij, dok u glavnoj ulozi pratimo Juliu Stiles, poznatu po filmovima Deset razloga zašto te mrzim i Plešimo zajedno.

Uloge: Anthony LaPaglia (Constantine Clios), Julia Stiles (Georgina Marjorie Clios), Adrian Lester (Robert Carver), Lena Olin (Irina Atman), Iwan Rheon (Adam Clios) i Dimitri Leonidas (Christos Clios).

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2019 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >