Klub gubitnika ponovno protiv Pennywisea

petak, 19. srpnja 2019.

Predstavljen je najnoviji trailer za film "IT Chapter Two" koji nas ponovno vraća u Derry, samo 27 godina kasnije

Warner Bros. i New Line objavili su novi trailer za film IT Chapter Two. Film nastavlja adaptaciju knjige Stephena Kinga, ovog puta Klub gubitnika prati 27 godina kasnije, kada su svi odrasli i primorani vratiti se u Derry gdje ih ponovno čeka Pennywise.

Svakih 27 godina zlo se vraća u Derry, a trailer nam nagovještava razne nadnaravne i užasne događaje, koji će čekati stanovnike malog grada i naše junake.

"Nešto se dogodi kad odeš iz ovog grada, što si dalje to su sjećanja mutnija.", govori odrasli Mike u traileru i zaključuje: "Ali ja, ja nisam otišao. Ja se sjećam svega."

Redatelj Andy Muschietti vraća se u redateljsku fotelju, a oko sebe je okupio vrhunsku glumačku ekipu: James McAvoy kao Bill Denbrough, Jessica Chastain kao Beverly Marsh, Bill Hader kao Richie Tozier, Jay Ryan kao Ben Hanscom, James Ransone kao Eddie Kaspbrak, Andy Bean kao Stanley Uris, Isaiah Mustafa je Mike Hanlon, a Bill Skarsgård ponovno je Pennywise.

Hoće li Klub gubitnika uspjeti zaustaviti Pennywisea i njegove zle planove saznat ćemo 6. rujna kada film stigne u kina.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2019 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >