Pripremite se za finale 2. sezone "Malih laži": Nicole Kidman protiv Meryl Streep

srijeda, 17. srpnja 2019.

Napeto finale dramske serije bit će 22.7., a 3. sezone gotovo sigurno neće biti

Foto: YouTube

Početkom lipnja na male ekrane je došla druga sezona HBO hit serije Male laži, a u ponedjeljak već će biti emitirana njezina zadnja epizoda.

Pripremite se na opaki dan u sudnici! U zadnjoj epizodi, među ostalim, mnogi jedva čekaju kako će se završiti borba za skrbništvo koju vodi Celeste (Nicole Kidman) protiv svoje svekrve Mary Louise (Meryl Streep) koja je započela borbu za skrbništvo za svoja dva unuka. U zadnje prikazanoj epizodi vidjeli smo kako Mary Louise igra vrlo prljavo kako bi pobijedila u ovoj pravnoj bitci. Budući da u zadnjoj epizodi Mary Louise treba svjedočiti, očekuje se da ćemo saznati nešto više o Perryjevom (Alexander Skarsgard) djetinjstvu i razloge zbog kojih je mogao postati takav nasilnik (podsjetimo, brat mu je umro s 5 godina pod nerazjašnjenim okolnostima nakon čega je njihov otac napustio obitelj).

Ostaje nam vidjeti što će biti s Bonnie (Zoe Kravitz) za koju smo saznali traumatične pojedinosti iz djetinjstva, kakvu budućnost čeka Jane (Shailene Woodley), Renatu (Laura Dern), ali i Madeline (Reese Witherspoon) čiji je suprug Ed (Adam Scott) napravio neočekivan potez za budućnost njihovog braka.

Druga sezona zasad ima odlične kritike i ocjene, a posebno je hvaljena Meryl Streep za svoju fantastičnu izvedbu Mary Louise. Mnogi fanovi se pitaju je li treća sezona moguća, no predsjednik HBO-a Casey Bloys tu je mogućnost odbacio kao nerealnu zbog toga što su glavne zvijezde (Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoë Kravitz) zauzete drugim projektima.

Sedma i zadnja epizoda serije Male laži bit će na našem HBO kanalu u ponedjeljak, 22. srpnja u 3 ujutro te kasnije isti dan u 20 sati.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti