Novi Sherlock napokon ima redatelja!

petak, 12. srpnja 2019.

Treći dio filmske sage o poznatom istražitelju, kojeg glumi Robert Downey Jr., ovog puta neće režirati Guy Ritchie

Sherlock Holmes 3, treći film u filmskoj sagi o poznatom privatnom istražitelju, napokon je u pripremi i to s novim režiserom. Guy Ritchie, koji je bio zadužen za režiju prva dva filma, ovog puta preskače taj zadatak i predaje ga u ruke Dextera Fletchera, poznatog glumca i redatelja filma Rocketman.

Prvi dio, Sherlock Holmes, izašao je 2009. godine, a 2011. je slijedio nastavak Sherlock Holmes: Igra sjena. Treći dio originalno je bio određen za izlazak u prosincu 2020., ali su nedavno ipak odlučili da im treba još godina dana i pomaknuli cijelu priču na prosinac 2021.

Dexter Fletcher

Robert Downey Jr. vraća se u naslovnu ulogu, nakon što je prošlo desetljeće proveo u Marvelovom filmskom svijetu kao Iron Man. Glumac je sad gotov s ulogom Tonyja Starka nakon filma Osvetnici: Završnica, te je najavio kako se vraća u ulogu Sherlocka.

Očekujemo kako će se Jude Law također vratiti u ulogu Watsona, ali to još nije službeno potvrđeno, iako je glumac već pričao o tome kako je uzbuđen vratiti se u taj svijet. Law je prošle godine rekao kako će se novi film pozabaviti činjenicom da se Sherlock i Watson dugo vremena nisu vidjeli - ako će pratiti stvarni život, između drugog i trećeg dijela proći će deset godina.

Scenarij za trećeg Sherlocka radi Chris Brancato, a temelji se na kultnim likovima koje je stvorio Sir Arthur Conan Doyle.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti