Samuel L. Jackson uz Chrisa Rocka u rebootu horora "Slagalica strave"

utorak, 09. srpnja 2019.

Glavni razlog za ponovno snimanje horor franšize jest Rockova ljubav prema tim filmovima

Foto: YouTube

Samuel L. Jackson pridružio se Chrisu Rocku u Lionsgateovom rebootu popularne horor franšize Slagalica strave, piše Variety.

Produkcija filma je već počela, a Rock će glumiti policijskog detektiva koji istražuje seriju jezivih ubojstava. Jackson će se naći u ulozi njegovog oca, a Max Minghella (gledamo ga u ulozi Nicka u Sluškinjinoj priči) glumit će Rockovog policijskog partnera. Marisol Nichols (Riverdale) dobila je ulogu kapetanice policije.

Lionsgate sve detalje o radnji drži u potpunoj tajnosti, jedino se zna da će reboot donijeti monstruozne zamke, pametne tragove i da će imati jezivu atmosferu koju čak i najveći fanovi horora ne očekuju.

"Mislimo da su Samuel L. Jackson, Chris Rock, Max Minghella i Marisol Nichols savršen izbor za ovaj film i da će Slagalicu strave učiniti posebnom tako da jedva čekamo da pustimo ovu priču i damo novi početak franšize vjernim fanovima. Ovo je sasvim nova razina Slagalice strave", rekao je direktor Lionsgatea Joe Drake o izboru glumaca.

Filmaši Mark Burg i Oren Koules producirat će i ovu verziju Slagalice strave, a režiju će odraditi Darren Lynn Bousman koji je radio i na Slagalici strave 2, 3 i 4. Glavni razlog za novu verziju Slagalice strave je u tome što Rock obožava tu franšizu.

Franšiza Slagalica strave je počela 2004. godine i napravljeno je ukupno osam filmova s tim da je zadnji prikazan prošle godine (Jigsaw). Svih osam filmova zaradilo je skoro milijardu dolara diljem svijeta (976 milijuna), a nijedan studio Lionsgate nije koštao puno– koštali su redom: 1,2 milijuna, 4 milijuna, 10 milijuna (i trojka i četvorka), 10,8 milijuna, 11 milijuna, 20 milijuna i 10 milijuna dolara.

Nova Slagalica strave stiže nam 23. listopada 2020. godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti