Stigao prvi trailer za nastavak kultnog horora "Isijavanje"

petak, 14. lipnja 2019.

Glavnu ulogu u hororu "Doctor Sleep" ima Ewan McGregor u ulozi Dannyja Torrancea čijeg je oca u originalu glumio Jack Nicholson

Foto: YouTube

Pogledajte kako će izgledati nastavak kultnog horora!

Ewan McGregor je odrasli Danny Torrance, sin Jacka Torrancea kojeg je u ekranizaciji romana Stephena Kinga 1980. godine briljantno odglumio Jack Nicholson. Danny je još uvijek istraumatiziran događajima iz kultnog Isijavanja te se sad bori s problemom s alkoholom, ali i pojavom neobičnih psihičkih moći. Uskoro upoznaje mladu djevojku Abru Stone (Kyliegh Curran) koja ima slične sposobnosti i koja se nalazi u bijegu od tajanstvene skupine koja se hrani i jača nakon ubijanja drugih s moćima. "Kad sam bio klinac susreo sam se s ovim stvarima. Ne znam ništa o magiji. Uvijek sam to zvao isijavanje", kaže.

Trailer donosi nekoliko poznatih scena od kojih je jedna posebno zanimljiva za fanove: Danny se nekako vrati u originalan film kad je napisao Redrum na vrata spavaće sobe i gurne glavu kroz rupu kupaonskih vrata na način kako je Nicholson odglumio legendarnu "Here’s Johnny!" scenu.

Podsjetimo, Doctor Sleep je izišao 2013. godine kao roman koji prati Dannyja nakon događaja u Overlook hotelu, a snimanje i detalji o filmu nisu bili u središtu pozornosti. King je sam izjavio da je roman napisao kao nastavak romana Isijavanje, a ne istoimenog filma Stanleya Kubricka (na kraju filma hotel još uvijek postoji dok je u romanu izgorio). Režiju novog horora Doctor Sleep potpisuje Mike Flanagan koji se već dokazao kao moderni kralj horora, a na upit je li film nastavak filma Isijavanje ili ekranizacija romana Doctor Sleep odgovorio je da su oba odgovora potvrdna.

U ostalim ulogama su Rebecca Ferguson, Bruce Greenwood, Alex Essoe, Jocelin Donahue i Jacob Tremblay.

Doctor Sleep u američka kina stiže 8. studenog ove godine, a u hrvatska kina stiže u distribuciji Blitza također u studenom (ne zna se točan datum).

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti