TV Preporuke dana – Petak 24.5.

petak, 24. svibnja 2019.

Večeras vas na programu čekaj nova epizoda emisije "Zvijezde - ljetni hit", 4. sezona serije "Sherlock" te hit filmovi

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 24.5.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde – ljetni hit, RTL u 20 sati
Uz mnoštvo osebujnih natjecatelja i to ne samo iz naše države već i onih "preko bare" pratimo novo izdanje natjecateljskog showa!

Sherlock, HTV 2 u 20:05 sati
Sherlock je ponovno na britanskome tlu, a doktor Watson i Mary pripremaju se za najveći izazov dosad - postat će roditelji. Dok Sherlock čeka da Moriarty povuče svoj posthumni potez, nemirnomu detektivu pozornost privlači intrigantna zagonetka. No taj je slučaj opasniji nego što je slutio...

Zakon braće, Doma TV u 23:20 sati
Bellick se vraća u Fox River, ali ga to nimalo ne veseli. Michael i Lincoln bi mu se uskoro mogli pridružiti, ali će se Mahone i Kellerman pošteno potruditi da do tamo ne stignu živi. Sucreov avion, kojim se on nadao pobjeći, ima tehničkih problema, a T-Bag iznenada posjeti gospođu Hollander.

FILMOVI

Ubojstvo po brojevima, HTV 1 u 20:05 sati
Cassie Mayweather (Sandra Bullock) je detektivka Odjela za ubojstva, profesionalka na tragu dvojici srednjoškolaca, Richardu Haywoodu (Ryan Gosling) i Justinu Pendletonu (Michael Pitt), koji su počinili naizgled savršeno ubojstvo, ne ostavivši nikakvih dokaza, a čini se ni motiva. No, iako su psihopat Justin i razmaženi Richard svoje ubojstvo nedužne djevojke pomno isplanirali, nisu računali na Cassienu predanost i njezinog novog partnera, neiskusnog Sama Kennedyja (Ben Chaplin), koji svoj posao obavlja strogo prema pravilima.

Crni dan u Parizu, Nova TV u 22:10 sati
Idris Elba i Richard Madden zvijezde su napetog akcijskog trilera o dva potpuno različita muškarca koji silom prilika budu uvučeni u urotu nezapamćenih razmjera.

Sve što želim si ti, HTV 1 u 22:10 sati
John Tyree (Channing Tatum) mladi je pripadnik specijalnih postrojbi američke vojske koji 2001. godine sa službe u Njemačkoj stigne na dvotjedni odmor u rodni grad Wilmington u Sjevernoj Karolini. Dok skrbi o svom bolesnom ocu jednog dana ugleda privlačnu Savannah Curtis (Amanda Seyfried) u koju se zaljubi na prvi pogled. Nakon što se i Savannah ubrzo snažno zaljubi u njega, ona Johnu prije povratka na fakultet obeća da će mu često pisati tijekom slijedećih 12 mjeseci. No ostvarenju njihove ljubavi i romantičnih planova ispriječit će se mnoštvo nepredviđenih stvari, počevši od terorističkog napada na njujorške Blizance zbog kojeg će John otići u rat...

X-Men: Prva generacija, RTL u 22:45 sati
Prije nego li su se mutanti razotkrili svijetu, prije nego su Charles Xavier i Erik Lensherr postali Professor X i Magneto, bili su dva mladića koji tek otkrivaju svoje moći. Nisu bili neprijatelji, već uistinu najbolji prijatelji. Surađivali su zajedno sa ostalim mutantima (nekim poznatima a nekim novima), kako bi zaustavili Armageddon. U tom je procesu između njih nastao veliki jaz, kojim je započeo vječni rat između Magnetovog bratstva i X-Mena Professora X-a.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti