"Čudovišta iz ormara" stižu na male ekrane

srijeda, 10. travnja 2019.

Originalna glumačka postava omiljenog Pixarovog filma vraća se za novu seriju na Disney+ platformi

Jasno je kako Disney planira maksimalno iskoristiti sve naslove koje posjeduje za svoju streaming platformu Disney+ te već najavljuje razne serije popularnih naslova. Pixarovi naslovi također su u igri te Disney u pripremi ima seriju temeljenu na filmu Čudovišta iz ormara.

Monsters at Work bit će naziv nove serije, a radnjom će biti smještena šest mjeseci nakon originalnog filma, u kojem je slavna tvornica zastrašivanja svoj glavni izvor energije promijenila iz vriskova preplašene djece u njihov smijeh i radost.

Serija će pratiti Tylora Tuskmona (Ben Feldman), talentiranog mehaničara iz Monsters, Inc. sadržajnog tima, koji sanja o tome da radi na Odjelu smijeha uz Mikea i Sulleyja.

Billy Crystal i John Goodman ponovno će svoje glasove posuditi glavnom dvojcu, dok će se Bob Peterson (Roz), John Ratzenberger (Yeti) i Jennifer Tilly (Celia) također vratiti u novoj seriji. Uz Feldmana, među novim glumcima tu su i Kelly Marie Tran, Henry Winkler, Lucas Neff, Alanna Ubach, Stephen Stanton te Aisha Tyler.

Originalni film režirao je Pete Docter (zajedno s Davidom Silvermanom), no on se sada nalazi na čelu Pixara pa nema vremena za seriju. Ulogu showrunnera preuzet će Roberts Gannaway.

Za sada nije poznato kada će serija ugledati svjetlo dana, ali Disney+ bi trebao biti dostupan krajem ove godine pa očekujemo da će i Čudovišta stići brzo nakon toga.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti