3 stvari koje trebate znati o napetoj skandinavskoj seriji "Siva zona"

nedjelja, 10. ožujka 2019.

Serija "Siva zona" na Pickbox TV kanal stiže u nedjelju, 10. ožujka

Napeta švedsko-danska triler serija Siva zona (Greyzone) u nedjelju 10. ožujka u 20:00 kreće s emitiranjem na Pickbox TV kanalu! Nova i uzbudljiva skandinavska serija u kolaboraciji Švedske i Danske prelazi granice skandi noira i vrti se oko terorizma, a gledat ćemo je u 10 epizoda u trajanju od 45 minuta.

Ovo su tri esencijalne stvari koje morate znati o novoj skandi seriji:

3. Skandi noir i više
Siva zona je serija koja pripada novom valu danskih dramskih serija koje su probile i nadogradile put izvan okvira skandi noira. Naravno, od žanra po kojem je poznata Skandinavija, Siva zona zadržava mračnu atmosferu, napetu priču i kompleksne likove, no u ovaj miks dodaje i uzbudljivi triler zbog kojega nećete moći prestati gledati ovu skandi poslasticu.



2. Izvrsna glumačka postava
U Sivoj zoni ćemo gledati karizmatičnu dansku glumicu Birgitte Hjort Sorensen poznatu po ulozi u seriji Igra prijestolja. Sorensen glumi Victoriju Rahbek, inženjerku koja je razvila dron koji potencijalno može zalijevati usjeve u zemljama trećeg svijeta, no koji se također potencijalno može koristiti i u vojne svrhe.

Osim Sorensen, tu je i švedska glumica i redateljica Tova Magnusson. Magnusson glumi specijalnu agenticu Evu Forsburg. Njezin partner u seriji je danski glumac Joachim Fjelstrup, a uz njih ćemo gledat i švedskog glumca Johana Rabaeusa.

1. Napeta radnja u više država
Od prve epizode, bit ćete uvučeni u ovu skandinavsku priču koja se odvija u više država. Specijalna agentica švedske tajne službe Eva Forsburg slijedi trag nestalog vozača kamiona u čijem je kamionu pronađena bojna glava projektila, a taj trag dovodi je u Kopenhagen. S druge strane, inženjerka Victoria Rahbek upravo se s uspješne prezentacije na poslovnom događanju vraća u svoj stan u Kopenhagen. No čim stigne u stan, otmu je. Čini se kako je otmica povezana s internacionalnom terorističkom skupinom koja je uključena u krađu bojnih glava.

Kako će se ova napeta skandi priča razviti, gledajte od 10. ožujka samo na Pickbox TV kanalu!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti