robertini @ 2.10.2011. 20:29
Ovaj film je pao na prvoj premisi da zadrži gledatelja - element iznenađenja!
Više kečer nego glumac, the Rock hladnokrvno odrađuje posao kao i njegov protivnik, a Knoxville služi tek da malo začini priču svojim ludim temperamentom...
Na trenutak se čovjeku učini da bi dobri stari Norris ovdje bez po' muke uskočio!
bayawiki @ 5.10.2011. 21:35
Jedan od najboljih komentara do sad.
bearfoot @ 6.10.2011. 13:22
trećerazredni film s trećerazrednim glumcima koji izgovaraju trećerazredne dijaloge pokušavajući dati smisao trećerazrednoj radnji.....dosadno....filmovi iste tematike viđeni i obrađeni stotine puta na mnogo bolji način...Stevicini filmovi su prema ovom kandidati za Oskara...to je film za Novu i RTL a ne za HTV2...
gavran123 @ 18.8.2012. 22:38
Plitak film ali dovoljno zabavan i odlično izrežiran da uspije zadržati gledatelja do samog kraja. Meni iskreno jedan od najdražih filmmova ovoga žanra.
7/10
pepe22 @ 24.8.2012. 13:12
Film nije nista ekstra, al mogu ga pogledat 100 puta i nece mi dosadit , pogotovo scene kad ih The Rock razbacuje po kasinu ko da su čunjevi 7/10
gestapo @ 24.8.2012. 21:20
Iskreno frajer je bas simpa i volim pogledati njegove filmove...jer kak god da je film nekvalitetan ali on mi ga podigne za gledanje svojim sirovim humorom....osim kralj skorpiona ,to mi je bas sugavi film totalka...
zac @ 24.8.2012. 21:28
Prolazno zabavan film čist zato što me svojom pojavom Rock podsjeća na starog Schwarzeneggera.
gorlock @ 4.2.2024. 15:48
Klasični akcijski film, isključiti mozak i pogledati kako će ih sve pobijediti, već u prvim akcijskim scenama jasno je kako The Rocku nitko neće stati na put, ali....
Zatim film pokušava ubaciti malo dramaturgije i onda...akcija, akcija....the end.