gorlock @ 13.2.2011. 16:51
Odlična gluma Kevina Costnera, vizualnim scenama u filmu ostavit će dojam na svakog gledatelja, no ipak film je nešto slabija postapokaliptična priča, no svakako zanimljiv za pogledati.
buzdovan @ 13.2.2011. 16:58
Slažem se s opisom! Mad Max na vodi.
Očekivao sam puno, a na kraju sam se razočarao. Loše!
aya @ 13.2.2011. 19:36
Ulupali puno para, a rezultat...njaaaaa....
doom @ 13.2.2011. 20:40
taj film je bil razapeti kod kriticara .....meni je cist oke filmic i zanimljiv .....nije sad da je u kur...cu ali je oke....
samo neznam zasto je jako slabo prosao kod kriticara njegov film postar meni je taj film zakon !?!? kaj vi mislite o postaru?
zubak @ 13.2.2011. 21:07
Nula bodova,a kostao uf,mislim da je Costner skoro bankrotirao.
bumerang @ 14.2.2011. 11:06
film je zanimljv i govori o apokalipsi sta bi nam se moglo desit. malo vjerojatno ali moglo bi. ok za pogledat,ali postar je malo bolji
crnisokol @ 14.2.2011. 12:34
taj film je bil razapeti kod kriticara .....meni je cist oke filmic i zanimljiv .....nije sad da je u kur...cu ali je oke....
samo neznam zasto je jako slabo prosao kod kriticara njegov film postar meni je taj film zakon !?!? kaj vi mislite o postaru?
doom
meni je Poštar super film :D
dok je Vodeni svijet čist ok, al niš posebno
bumerang @ 14.2.2011. 18:19
postar je ipak bolji film,tak se meni cini.pocevsi od same radnje,zapleta.
bearfoot @ 18.2.2011. 12:42
Škrge su malo previše, i zbog nekih stvari više me podsjeća na mm3, ali svakako već spada u klasike žanra, scenario je loš ali sve ostalo na vrlo visokom nivou, pogotovo fotografija...
bumerang @ 18.2.2011. 20:54
pa dobro,skrge su malo pretjerane,ali ok je
frxi @ 19.2.2011. 13:31
DOBAR filma robin hood na vodi

i vi bi se borili za zemlju da je nikad niste vidili osim u flaši
bumerang @ 19.2.2011. 15:31
da,dobro velis u flasi-:) ,ali sa skrgama...
iguana13 @ 31.1.2019. 3:21
Film Waterworld širem krugu ljudi u početku prikazivanja nije bio prepoznat kao film originalnog i jedinstvenog scenarija potencijalno moguće postapokaliptične budućnosti, čime je uz pregršt visokobudžetnih akcijskih scena i specijalnih efekta ravnopravan dobrom akcijskom filmu.
A Waterworld je daleko više od tek dobrog akcijskog filma.
Sa radnjom smještenom u dosad neviđeno okruženje, otvara nam pogled na svijet koji je presedan u kinematografiji, a odvažnost i osvježenje koju priča Waterworld donosi svakako je vrijedna gledanja.
Upravo su filmovi poput Waterworld-a ona vrsta filma koji sadrži potrebni "štof" postati kultnim ostvarenjem. Moja IMDb ocjena: 9/10.