mala_nastrana @ 5.1.2009. 19:22
gledala sam tri puta a jel mi netko može pomoći? koji je od njih bio glup a koji gluplji? super film a najbolje mi je kad ubiju onu pticu.
gordan @ 5.1.2009. 23:08
Nije bitno tko je gluplji, bitno je da je zabavno. Meni je film odličan, iako sam pročitao dosta loših kritika, činjenica je da je "Glup i gluplji" sigurno najbolja komedija u 90-tima. Neke od zamjerki "kritičara" su "jednodimenzionalnost likova i nedostatak mojoa među dva glavna protagonista", a humor se svodi na toaletski. Pa? Braća Farrelly sigurno nisu radili film razmišljajući o Oscaru. Uopće ispaliti takve dubokoumne misli o ovom filmu je smiješno. Možda film i je samo niz skečeva napravljenih za Carreya i Danielsa, ali ti su skečevi vrlo, vrlo zabavni, čak i nakon više gledanja.
gorlock @ 5.1.2009. 23:59
Slažem se da je film odličan, gledao sam ga nekoliko puta i pošteno se ismijao, jednom mi je žena postavila isto pitanje, tko je glup a tko gluplji? Ja sam joj odgovorio mi koji to gledamo već tko zna koji put.
Moram priznati da nakon ovog filma nisam više gledao jednako dobru komediju a da nije bila neka parodija na neki film, iako mi parodije baš nisu favoriti.
moki @ 11.1.2009. 11:49
Glup i gluplji je ˝neopisivo˝ dobar film, gledao sam ga 6 puta i svaki put sam se oduševio, a kad je došao Glup i gluplji 2 sam ga gledao 4 puta i isto se svaki put oduševio...
Mislim da je ovaj film oduševio ljude cijelog svijeta i mislim da taj film zaslužuje visoku ocijenu...
Po meni - glumci su se u ovom filmu i naradili i namučili i zabavili i potrudili i. i . i . i . i . i . i šta ja znam...
I zato svi koji ga niste pogledali svakako ga pogledajte, il posudite DVD... ili pogledajte na internetu... il šta ja znam.
UKUPNO : Ma nemam više šta za reći.
golman @ 11.4.2009. 19:43
definitivno jedna od najboljih komedija , uopće.
myna @ 4.10.2009. 14:57
moj omiljeni film!!!!!!!!!!!!!!
nes @ 25.8.2010. 15:55
film je ofc medu najboljim komedijama
arnol @ 26.8.2010. 2:22
Poslastica ! Glup i gluplji uvijek za pogledati ! Predivna komedija !
hrvoje_11 @ 2.1.2011. 8:31
Koga briga ako su likovi nerealno glupi, uz ovo ćete se ismijati do suza i da će vas zaboljeti trbuh! :)
Uloga kao stvorena za Carreya ali i njegov partner, kojeg nemamo navike vidjeti u komedijama, pokazao je koliko je dobar u ovom žanru.
bearfoot @ 21.2.2011. 23:17
tko nije gledao - glup
tko neće gledati - gluplji
kome se ne sviđa - najgluplji
bez uvrede molim, glup sam i ne znam što pričam
maestroxxx @ 5.7.2011. 17:40
kaj za reć neg filmska klasika,najbolja komedija ikad snimljena
zac @ 11.1.2012. 0:24
Najšašavija komedija ikad.
gavran123 @ 11.1.2012. 19:17
Definitivno jedna od najzabavnijih komedija ikad. Vrhunski skečevi i toliko glup humor da je urnebesan...Ovo je klasik!
taurus @ 24.1.2013. 16:25
Film ko je,po meni,sinonim za komediju.Talenat J.Carrey-a u ovome ostvarenju dolazi do punog izražaja ne samo kroz njegovo standardno kreveljenje već i jednostavno kroz komičnu pojavu i govor tijela.Iznenađenje,u pozitivnom smilsu,je J.Daniels koji u svojoj roli izvanredno parira pa čak u nekim scenama i nadmašuje Carrey-a.Zajedno predstavljaju urnebesan tandem koji nas nasmijava od početka do kraja te sa pravom mogu napisati da je ovo djelo jedna od najboljih komedija svih vremena.
iwax @ 21.9.2013. 15:53
Odličan film.Sjajni Jim a ni Jeff ne zaostaje. Po meni 6 najboja komedija svih vremena
franorobert @ 22.9.2013. 11:51
Sada već jedna od kultnih komedija 90-ih, sjajna stvar :) Uz nadu da remake neće zgaditi fanove
filmofil1983 @ 20.4.2014. 17:33
-Šta reći o ovom filmu a da već nije rečeno?Komedija koju smo svi gledali mnogo puta i uvijek se nasmijali i gledat ćemo je još mnogo puta i uvijek se nasmijati.Jednostavno neponovljiv dvojac Carrey i Daniels odigrali su uloge svog života i tako "Glup i gluplji" učinili jednim od najvećih filmskih hitova 90ih godina prošlog stoljeća.
-Braća Farelly poznati su po bizarnom i crnom humoru te ga niti u ovom filmu ne nedostaje."Glup i gluplji" ove godine će dobiti i svoj nastavak,teško da će biti na razini prvog dijela,no nikad se nezna.Ne propustiti!