mim @ 22.11.2008. 0:01
Film je solidan za pogledat jer ima dost specijalni borbenih efekata
pchellica @ 23.11.2008. 13:53
definitivno dobar film...
ali pogleat ću ga još jednom da shvatim sve sitnice,,ipak mi je neš promaklo...
moonshadow @ 7.2.2009. 22:56
Uglavnom dobar film!!!
Ima nekih zamjerki al nebitnih
tom @ 25.6.2009. 15:38
akasha @ 17.8.2010. 19:33
je, je, svi koji volite izvikane holivudske filmčine, obavezno pogledat, a ako su vam draži dobri holivudski, bolje pogledajte "Indianu Jonesa" koji je skoro u isto vrijeme.
Ovaj film ima tol'ko propusta da ne znam odakle počet, pa ću bit dobra i ukazat na dobre strane
: odlična gluma Petera O'Toolea (Priam,) i Eric Bana (Hector) zaslužuje +; tu je još koreografija bitaka i glazba nije loša.
I napomena svima koji su čitali Homera: nemojte previše očekivati, a onima koji nisu: nemojte djeci govoriti da je "Troja" snimljena PO Homerovoj "Ilijadi" (najviše se može reći da je inspirirana Homerovim djelom)
gorlock @ 17.8.2010. 21:57
je, je, svi koji volite izvikane holivudske filmčine, obavezno pogledat, a ako su vam draži dobri holivudski, bolje pogledajte "Indianu Jonesa" koji je skoro u isto vrijeme.
Ovaj film ima tol'ko propusta da ne znam odakle počet, pa ću bit dobra i ukazat na dobre strane
: odlična gluma Petera O'Toolea (Priam,) i Eric Bana (Hector) zaslužuje +; tu je još koreografija bitaka i glazba nije loša.
I napomena svima koji su čitali Homera: nemojte previše očekivati, a onima koji nisu: nemojte djeci govoriti da je "Troja" snimljena PO Homerovoj "Ilijadi" (najviše se može reći da je inspirirana Homerovim djelom)
Akasha
Akasha, pa kako to ti žensko a nisi niti spomenula Brad-a Pitt-a
, koji je možda mnogim ljubiteljicama filma upravo bio povod da ga pogledaju.
Inače film je 3,5/10 uz sve što si navela da izvuče ovako visoku ocijenu od mene, nemam što više dodati. 
akasha @ 17.8.2010. 22:08
Akasha, pa kako to ti žensko a nisi niti spomenula Brad-a Pitt-a
, koji je možda mnogim ljubiteljicama filma upravo bio povod da ga pogledaju.
Inače film je 3,5/10 uz sve što si navela da izvuče ovako visoku ocijenu od mene, nemam što više dodati. 
gorlock

Joj, ako kažem šta mislim o Pittu u tom filmu, napast će me cijeli ženski rod...
jua @ 17.8.2010. 22:19
joj taj Brad Shitt, same thing as ever samo malo nabidaniji
jedina uloga di mi je bio fora je u filmu Intervju s vampirom, i to samo zato što je ef-ing vampir
gorlock @ 17.8.2010. 22:25
jedina uloga di mi je bio fora je u filmu Intervju s vampirom, i to samo zato što je ef-ing vampir
jua
Ajde nemoj sada, pa i Legenda o jeseni je dobar film i dobra uloga - evo priznajem !
Ali Troja bljak !
akasha @ 18.8.2010. 9:27

Vidi se ko ima ukusa.. Tako je, Inervju s vampirom i Legenda o jeseni (vidi, vidi, bit će opet..), i ako se baš zamislimo sjetit ćemo se još kojeg filma..
gorlock @ 18.8.2010. 17:11
Vidi se ko ima ukusa.. Tako je, Inervju s vampirom i Legenda o jeseni (vidi, vidi, bit će opet..), i ako se baš zamislimo sjetit ćemo se još kojeg filma..
Akasha
Ajde dobro i Sedam, je dobar film i nije loš ni 12 majmuna (ali oba ova filma nisu dobra samo zbog Pitta).
I možda još 2 ili 3 filma, po meni njegovih 6-7 filmova su OK, od tridesetak koliko ih ima.
aya @ 18.8.2010. 20:48
Legenda o jeseni mi je prekrasan film i Brad nije loš, ali film je generalno dobar, a ne Bradovbom zaslugom. Izvrsni su i Aidan Quinn i Anthony Hopkins. Može se iščitati da nisam od onih koje režu žile na Bradića
!
arnol @ 22.8.2010. 1:05
Pitt nikako ne paše u ovaj film. Inače mi nije jasno kako je taj uspio kao glumac.
lukovica @ 22.8.2010. 23:00
Ovdje Brad bas i nije nesto ali pricati da ne znam glumit' je glupost buduci da ima puno gorih glumaca od njega. Definitivno najbolje uloge su mu Fight Club,Snatch a u Kaliforniji je i dokazao da je vrhunski. Taj je film bas zakon zbog njega i Juliette Lewis. Definitivno prvi put zamijecen u Thelmi i Louse. Svaki glumac koji glumi u 50 filmova ima neki losi,nisu mu svi sjeli.
buzdovan @ 23.8.2010. 14:43
Brad Pitt nije loš glumac!
Legenda o jeseni i 12 majmuna to najbolje dokazuju.
jovil @ 23.8.2010. 18:14
jua
Dodao bi i 12 Majmuna.Doista ga ne cijenim, al blista u ovom filmu.
bearfoot @ 30.3.2013. 12:58
pravi filmski spektakl koji priziva sjećanja na stare fimove zlatnog doba svete šume, dovoljno atraktivan da se može pogledati i više puta, vrhunska koreografija, scenografija, kostimografija, atraktivni glumci...vrhunska zabava....
played @ 30.3.2013. 13:29
Troja je odličan film. Brad Pitt je dobar glumac. Kao i Eric Bana i Sean Bean